807354389340702

Maak kennis met Modul en Nimis

Nagelnieuwe en welgevormde plafondverlichting van Absinthe

Absinthe Modul

Absinthe Modul

De naam zegt het al. De Modul is moduleerbaar. Voor deze strakke opbouw downlighter heb je keuze uit drie verschillende clips. Klik ze in het armatuur en maak de Modul volledig eigen! De clips zijn verkrijgbaar in goud, wit en zwart. Voor welke combinatie ga jij?

Samengevat is de Modul een strakke opbouw downlighter die je vrijwel in elk interieur kwijt kan. Modul komt in een enkele en een dubbele versie. Daarbovenop is er keuze uit warm wit en extra warm wit licht.

Absinthe Nimis

Absinthe Nimis

Niet mis of kortgezegd Nimis. Absinthe blaast terecht de eigen loftrompet met deze richtbare plafondspot met bevallige vorm. De dieperliggende lichtbron van de Nimis zit ingesloten in een wormhole-achtige ring. Die loopt niet helemaal tot aan de rand waardoor er rond de primaire lichtbron een sublieme aureool licht verschijnt.

Nimis biedt tal van opties. Deze architecturale kanjer is verkrijgbaar in een enkele en dubbele versie, in kleur wit en zwart, en in een inbouw- en opbouwmodel.

Absinthe Modul en Nimis

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.