807354389340702
Home > Artemide > Alfa

Artemide Alfa

Artemide Alfa Tafellamp Wit
Ref: AR 0026010A

Alfa Tafellamp, E14 (bol) 2x28W 230V, nikkel. Grootte: ø30 x 48 cm.
Artemide

Aanbevolen verkoopprijs: € 950,00

€ 807,46
  incl. 21% BTW 
per stuk

Artemide Alfa

 
Deze exclusieve tafellamp Artemide Alfa verrast door haar eenvoudige en originele design, en door de prachtige verlichting. De metalen structuur van Artemide Alfa is handbewerkt. Artemide Alfa heeft een kristalglazen diffuser, voor direct en diffuus licht. De voet is gemaakt van zwart marmer. De Artemide Alfa biedt een nostalgische terugblik op de traditionele lampenkap in een origineel design. Alfa, de eerste Artemide lamp, is ontworpen in 1959 door Sergio Mazza en was meteen een schot in de roos.

Bij dmLights koop je Artemide Alfa aan een scherpe prijs. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Bekijk meer
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.