807354389340702
Home > Artemide > Callimaco

Artemide Callimaco

Artemide Callimaco LED Staanlamp Veelkleurig
Ref: AR A0111W00

Callimaco LED Staanlamp, staanlamp met dimmer, LED 36,3W 2700K (extra warm wit) 3225lm CRI90 230V, veelkleurig. LED lichtbron inbegrepen. Grootte: ø39x200cm.
Artemide

Aanbevolen verkoopprijs: € 1295,00

€ 1100,70
  incl. 21% BTW 
per stuk

Artemide Callimaco


Artemide Callimaco, ontworpen door Ettore Sottsass, is een meerkleurige uplighter; een eenvoudig design, geschikt voor elk interieur en elke ruimte.
Bij dmLights koop je Artemide Callimaco aan een scherpe prijs. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over Artemide Callimaco.

Artemide Callimaco is een speelse verlichting in rood, geel en zwart, met een dimmer. Een kleurige touch in je interieur. De voet en de diffuser van Artemide Callimaco zijn gemaakt van staal, het handvat van gepolijst chroom metaal en de stam van aluminium.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Bekijk meer
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.