807354389340702
Home > Artemide > Dalu

Artemide Dalu


Artemide Dalù


Artemide Dalù, ontworpen door Vico Magistretti, is een heruitgave van een populair design uit de jaren ’60. Dalù is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, alleen het originele design blijft hetzelfde. Artemide Dalù is een originele tafellamp voor directe verlichting. Het lichaam van Artemide Dalù is gemaakt van bewerkt thermoplast. Verkrijgbaar in transparant oranje/rood, wit of zwart.

Haal dit retro design in hippe kleuren meteen in huis aan een scherpe prijs! Gebruik voor de rode of oranje Artemide Dalù gloeilampen van max. 25W en de witte en zwarte max. 40W. Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde informatie over Artemide Dalù.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.