807354389340702
Home > Artemide > Fato

Artemide Fato


Artemide Fato


Artemide Fato, ontworpen door Gio Ponti, is een excentrieke wand- of tafellamp. Het is een sculpturale verlichting voor indirect licht. Artemide Fato bestaat uit geometrische metalen schermen, waarbij het licht gereflecteerd wordt. 

Artemide Fato is een verbluffend kunstwerk uit de fascinerende wereld van design verlichting. Fato is een lichtobject, geheel met een spel van licht en schaduw. Artemide Fato integreert dus niet alleen licht maar ook duister in haar design.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over Artemide Fato. Bij dmLights koop je Artemide Fato aan een scherpe prijs.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.