807354389340702
Home > Artemide > Float

Artemide Float

Artemide Float Circolare plafond Wit
Ref: AR 0367010A
|
IN VOORRAAD
Float round plafond, plafondlamp, 2Gx13 55W 100V - 240V, wit. Ballast inbegrepen. Lichtbron inbegrepen. Grootte: ø56,5 x 11 cm.
Artemide

Aanbevolen verkoopprijs: € 580,00

€ 492,98
  incl. 21% BTW 
per stuk
Artemide Float Circolare pendel Wit
Ref: AR 0319010A

Float rond pendel, pendellamp, 2Gx13 55W 230V, wit. Lichtbron inbegrepen. Breedte: 55,5 cm. Pendellengte: 1,6m.
Artemide

Aanbevolen verkoopprijs: € 659,99

€ 560,97
  incl. 21% BTW 
per stuk
Artemide Float kleurfilter rond geel Geel
Ref: AR 0369040A

Float kleurfilter rond geel.
Artemide

Aanbevolen verkoopprijs: € 70,00

€ 59,50
  incl. 21% BTW 
per stuk

Artemide Float

Artemide Float , ontworpen door James Irvine, is een veelzijdig design voor directe en indirecte verlichting. Het is een plafondlamp of een pendellamp met witte diffuser. De diffuser aan de bovenkant van Artemide Float bestaat uit transparant polycarbonaat, de diffuser aan de onderkant uit opaalkleurige plexiglas.

Artemide Float is verkrijgbaar in verschillende versies: als pendel of plafondverlichting, langwerpig of rond gevormd. Voor het indirecte opwaartse licht van Artemide Float zijn blauwe of warmgele filters verkrijgbaar. Klik op de afbeeldingen hieronder voor specifieke productinformatie over Artemide Float.

Artemide Float is een elegant en stijlvol design, dat zorgt voor helder licht met een laag energieverbruik.
De vier kabels van de pendelverlichting Artemide Float verlenen het geheel een elegante touch maar dienen tegelijk voor de elektrische en mechanische bekabeling. De voet en het lichaam van Artemide Float zijn gemaakt van geschilderd aluminium. 
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Bekijk meer
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.