807354389340702
Home > Artemide > Mezzachimera

Artemide Mezzachimera

Artemide Mezzachimera 0055010A Wit
Ref: AR 0055010A

Mezzachimera, decoratieve tafellamp, aan/uit-schakelaar, exclusief lichtbron 3 x E27 46W max 230V, niet dimbaar, IP20, wit. Afmetingen: ø220x770 mm.
Artemide

Aanbevolen verkoopprijs: € 569,99

€ 484,47
  incl. 21% BTW 
per stuk

Artemide Mezzachimera


Artemide Mezzachimera is een tafellamp, voor unieke diffuse verlichting, ontworpen door Vico Magistretti. Ze springt meteen in het oog door de eenvoud van het design.

De structuur en de diffuser  van de Artemide Mezzachimera zijn gemaakt van wit opaal plexiglas. Het armatuur verspreidt diffuus en gefilterd licht. De basis is van wit geschilderd metaal.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over Artemide Mezzachimera. Bij dmLights koop je Artemide Mezzachimera aan een scherpe prijs.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Bekijk meer
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.