807354389340702
Home > Artemide > Montjuic

Artemide Montjuic


Artemide Montjuic


Artemide Montjuic is ontworpen door Santiago Calatrava in de jaren '90. Het is een elegante uplighter door indirecte en diffuse verlichting.

Artemide Montjuic is een staande lamp met een handige dimmer, om gemakkelijk de lichtintensiteit te regelen. Artemide Montjuic is een heel handig design, omdat het bijzonder weinig plaats inneemt maar toch een sfeervol en praktisch licht verspreidt. Artemide Montjuic werkt met zuinige halogeenlampen. De kleur van Artemide Montjuic is zwart.

Koop Artemide Montjuic bij dmLights aan een scherpe prijs. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over Artemide Montjuic.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.