807354389340702
Home > Artemide > Nesso

Artemide Nesso


Artemide Nesso


Giancarlo Mattioli & Gruppo architetti urbanisti citta nuova is de ontwerper van deze wereldvermaarde klassieker van Artemide. Nesso is het leuke tafellampje waarmee Artemide als sinds de jaren ‘60 mag pronken in haar collectie. Artemide Nesso is meer dan zomaar een tafellamp, het is een legendarisch design in de wereld van verlichting.

De paddenstoelvormige witte of oranjekleurige diffuser van Artemide Nesso, gemaakt van kunststof, verspreidt direct en diffuus licht over de tafel. Artemide Nesso is een plezierig en pittig design element in de ruimte. Nesso is een uniek verlichtingstoestel en een waar pronkstuk voor Artemide. Nesso staat stijlvol in elk huis en op elke tafel.

Artemide Nesso is een "modern klassiek" verlichtingstoestel, voor functionele verlichting in een trendy jasje. Haal net als werelds grootste designmusea Artemide Nesso in huis. Koop Artemide Nesso hier aan een scherpe prijs.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.