807354389340702
Home > Artemide > Pantalica

Artemide Pantalica


Artemide Pantalica


Artemide Pantalicaontworpen door örni Halloween, is een wandlamp of pendellamp. Pantalica heeft diffusers in een grote variatie aan kleuren. Dat maakt van Artemide Pantalica een originele en stijlvolle verlichting, een hippe luchter of een elegante wandlamp voor indirect licht.
De sierlijke vorm van de lamphouder maakt van Artemide Pantalica een eigenzinnige verlichting. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over Artemide Pantalica.

Verschillende uitvoeringen van Artemide Pantalica zijn verkrijgbaar. Artemide Pantalica bestaat in metaal of melkwit of multikleur, rood, blauw, kristal/melkwit, zwart, zwart met zilverblad of gepolijst zijden transparant geblazen glas. De armen en de kommen zijn gemaakt van geblazen melkwit of transparant glas in diverse kleuren. De gepolijste en verchroomde buis van Artemide Pantalica heeft een verstelbare lengte, de pendel is overtrokken in geblazen glas.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.