807354389340702
Home > Artemide > Patroclo

Artemide Patroclo


Artemide Patroclo


Artemide Patroclo, ontworpen door Gae Aulenti, is een ongewone tafellamp: ze zorgt  voor een unieke diffuse verlichting die in een excentriek vlekkenpatroon op de muur en het plafond weerspiegeld wordt.
Artemide Patroclo heeft een lichaam van transparant geblazen glas. Het glas werd geblazen in deze kooi van staaldraad. Deze diffuser is deels bedekt met een onregelmatig ruitvormig metalen frame, gemaakt van hittebestendige staaldraad. 

De diffuse verlichting van Artemide Patroclo vertoont een uniek vlekkenpatroon door het gefacetteerde glas. Op die manier zorgt Artemide Patroclo voor een sfeervol en ongewoon licht in de hele ruimte. Deze bijzondere tafellamp is ook uitgerust met een dimmer.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.