807354389340702

Ontdek meer over Ay Illuminate

De wereld komt samen in Nederland

De naam doet misschien anders vermoeden, maar Ay illuminate is een Nederlands merk met hoofdkwartier in Amersfoort. De lampen van Ay illuminate daarentegen komen van over de hele wereld.

Voor de productie van hun verlichting zoeken oprichtster Ay Lin Heinen en haar team in alle uithoeken van de wereld naar wat de plaatselijke natuur en cultuur te bieden heeft. Vinden ze een product dat past bij één van hun designs, dan gaan ze een samenwerking aan met lokale ambachtslui voor de verwerking ervan. Van kasjmier uit Afghanistan tot vissersnetten uit Swaziland, het komt allemaal samen in Nederland, bij Ay illuminate.

Keep it simple

Toen Ay Lin Heinen Ay illuminate begon, was er geen plan. Zij en haar zus hadden een collectie van eigen en aangekochte woonaccessoires samengesteld en deze bonte mix zou hun interieurmerk worden. Helaas sloeg dit niet aan.

Het was pas toen een vriend uit de designwereld hen aanraadde om alle designs die niet van hen zelf waren overboord te gooien dat Ay illuminate vorm kreeg. 75% van de collectie werd geschrapt, de focus ging naar verlichting. Met deze ‘Keep it simple’ strategie ging Ay illuminate een nieuwe en succesvolle richting uit.

Natuurlijke materialen, eerlijke productie

Natuurlijke materialen zijn al enkele jaren behoorlijk in trek in de interieurindustrie. En ook de vraag naar ‘eerlijke’ producten stijgt jaar na jaar.

Laat dit nu net twee van de sterke pijlers van Ay illuminate zijn. De volledige collectie bestaat uit natuurlijke grondstoffen die via een netwerk van eerlijke handel gekocht worden bij lokale werkers. Tel hierbij nog de prachtige designs tot welke deze materialen verwerkt worden en het succes van Ay illuminate wordt al snel duidelijk.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden