807354389340702

Belgische designverlichting van Bel Lighting

Het in de jaren ’90 opgerichte Bel Lighting is de specialist op het vlak van design binnen- en buitenverlichting. Door de jaren heen heeft het bedrijf een grote expertise verworven en zo een uitgebreid en gevarieerd gamma uitgebouwd.

De collectie van Bel Lighting wordt nog voortdurend aangevuld met nieuwe, stijlvolle armaturen. Deze verlichting bestaat dan ook voor ieders smaak en voor elke toepassing.

Bekijk het grote aanbod Bel Lighting bij dmLights. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Bel Lighting: hoogwaardige designverlichting van uitstekende kwaliteit

Zowel voor binnen- als buitenverlichting is het internationaal gerespecteerde Bel Lighting de specialist in professioneel design. Het merk biedt architecturale en decoratieve verlichting voor elk gebruik, zowel in de commerciële ruimte als thuis.

Bel Lighting onderscheidt zich door het gebruik van de beste, natuurlijke materialen voor alle toestellen zoals aluminium, inox, messing,... Die materialen zijn makkelijk integreerbaar in hun natuurlijke omgeving.

Het bedrijf hecht eveneens veel belang aan het nastreven van kwaliteit in onderzoek, ontwerp en afwerking. Altijd up-to-date met de nieuwste trends in designverlichting, is Bel Lighting uw specialist in binnen-, buiten- en ledverlichting.

Bel Lighting bij dmLights

dmLights garandeert de laagste prijs voor Bel Lighting. Koop veilig, gemakkelijk en snel online bij dmLights.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.