807354389340702

Artemide Hanglampen

Artemide hanglampen

Hanglampen bieden een eindeloze hoeveelheid aan verlichtingsmogelijkheden. Een pendellamp wordt immers niet rechtstreeks aan het plafond gemonteerd, maar is ermee verbonden via een snoer of een kabel. Die opstelling zorgt voor een verhoogde flexibiliteit ten opzichte van andere plafondlampen, omdat de gebruiker de hoogte van de kroonluchter volledig kan aanpassen aan het formaat van de kamer en het gewenste lichteffect. Het gamma van Artemide bevat bovendien verschillende vormen en stijlen, wat de veelzijdigheid van deze verlichting alleen maar doet toenemen.

Keuken, eettafel of slaapkamer: hangverlichting kan overal

Een van de grootste troeven van hangverlichting is dat het past in zo goed als elke ruimte. In de traphal, boven het aanrecht of in de leefruimte: voor elke kamer is er wel een geschikt design. Je kan deze lampensoort zelfs gebruiken als sfeerverlichting in de slaapkamer. Een perfecte plaatsvervanger van de traditionele tafellampjes. Erg mooi is het ook om verschillende hanglampen naast elkaar of in een cluster te hangen. Een rij moderne hanglampen boven de eettafel oogt bijvoorbeeld heel elegant.

Voor elke woonstijl een geschikte Artemide hanglamp

Niet iedereen houdt van dezelfde interieurstijl. Daarom is het assortiment pendellampen van Artemide opgebouwd uit erg uiteenlopende ontwerpen. Zo vindt iedere persoon een lamp die hij of zij mooi vindt én die de juiste sfeer schept in huis. De Pirce is een mooi voorbeeld van abstracte hangverlichting. Deze spiraalvormige armatuur van aluminium komt perfect tot zijn recht in een eenvoudige, open ruimte. De Nur combineert dan weer de klassieke vorm van een pendellamp met een hedendaagse, matte afwerking. Die combinatie maakt van deze lamp een veelzijdig design dat past in zowel woningen als kantoren, in een moderne of in een klassieke omgeving.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.