807354389340702

Astro Hanglampen

Verlicht je huis met Astro hanglampen

De visie van Astro met betrekking tot designverlichting is duidelijk: goed design vereist simpliciteit. Het uiterlijk van de hanglampen van dit Britse merk is dan ook vrij sober. De stijl van Astro vormt in feite een combinatie van twee woonstijlen: modern en architecturaal. De lampen zijn strak afgewerkt en hebben als doel om de ruimte waarin ze hangen mooier te maken. Om die reden wordt er vooral gekozen voor neutrale kleurtinten, zoals wit, zwart, beige en grijs.

Kwaliteit en precisie

Kwaliteit en precisie, dat zijn de twee kernwoorden die Astro hanteert bij het produceren van zijn verlichting. Alle hanglampen die het bedrijf op de markt brengt moeten vervaardigd zijn uit hoogwaardige materialen en tot in de kleinste details afgewerkt zijn. Op die manier kan elke liefhebber van de pendellampen van Astro er zeker van zijn dat iedere aankoop duurzaam is en veilig. Astro is trouwens niet alleen toegewijd aan zijn producten, het zet zich ook in voor de natuur en de gemeenschap. Een bedrijf met het hart op de juiste plaats, zoveel is zeker.

Modern en minimalistisch

Er zit een duidelijke lijn in de designs van Astro. De verschillende hanglampen vertonen onderling dan ook zeker gelijkenissen. Toch is elk ontwerp uniek. Een andere materiaalkeuze en de vorm van de lampenkap bepalen mee de lichtval en dus ook de sfeer die gecreëerd wordt. Nimis en Nevada zijn bijvoorbeeld vervaardigd uit gelijkaardige materialen, maar elk heeft toch zijn eigen uitstraling. Homefield heeft dan weer een heel andere vormgeving, met een geslaagde combinatie van glas en metaal. Maar ook bij deze hanglamp ligt de focus op een eenvoudig design en een strakke afwerking.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.