807354389340702

Flos Hanglampen

Flos hanglampen

Hanglampen vormen een blikvanger in elke ruimte. Er zijn ongelooflijk veel verschillende ontwerpen, met als gevolg dat er voor elke ruimte en elke woonstijl een geschikte lamp te vinden is. Flos heeft aandacht voor de verschillende levensstijlen en interieurinrichtingen die mensen kunnen hebben. Het merk heeft daarom een assortiment design hanglampen dat enorm divers is. Er zijn moderne zwarte luchters, gezellige koperen verlichting en grote industriële lampen. Voor ieder wat wils.

Ronde kroonluchters of hoekige lampenkappen

Of je nu houdt van afgeronde vormen of fan bent van hoekige armaturen, in het assortiment van Flos vind je vast wel iets naar jouw smaak. Er zijn hanglampen van glas die thuishoren in een strak ingerichte penthouse, maar er zijn evengoed designs die op hun plaats hangen in landelijke hoeves. Sommige designs lijken eerder bedoeld om boven het keukeneiland opgehangen te worden, terwijl andere perfect passen in de woonkamer of als slaapkamerverlichting. Wie kiest voor een pendellamp, heeft eindeloze keuzemogelijkheden.

Bijzondere hangverlichting van Flos

Het gamma hanglampen van Flos bevat heel wat toppers. Aim is bijvoorbeeld een populaire optie die kan worden opgehangen zoals men dat zelf wilt. Je kan de kabels van de lamp wat langer laten hangen voor een nonchalante look, of de lampen wat hoger bij het plafond bevestigen voor een gezellig, maar opgeruimd effect. Dit model staat erg mooi in woningen, maar komt ook perfect tot haar recht in kantoren of restaurants. Een andere prachtige lamp met een heel andere esthetiek dan Flos Aim is de String Light Cone. Een aanrader voor boven de eettafel. Een laatste hanglamp die we zeker willen vermelden is Flos Glo-Ball, een speels ontwerp dat een prettig, diffuus licht verspreidt. Ideaal als sfeerverlichting in huis!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.