807354389340702

Fontana Arte Hanglampen

De stijlvolle hanglampen van Fontana Arte

Het uitgebreide aanbod van Fontana Arte bevat tal van hanglampen. Een aantal designs zijn al decennialang populair, andere zijn pas recent ontwikkeld. Het begin van Fontana Arte situeert zich in 1932, toen de voormalige floatglasproducent zijn eerste stappen zette op de verlichtingsmarkt. Glas blijft tot op de dag van vandaag wel een centrale rol behouden. Heel wat van de hanglampen die het bedrijf produceert worden gekenmerkt door een ontwerp van kwaliteitsvol glas.

Hanglampen met een hoge afwerkingsgraad

De vormgeving van de hanglampen van Fontana Arte is steeds uniek. Sommige ontwerpen hebben een sober uiterlijk waarbij de focus ligt op het materiaalgebruik. Deze mimimalistische lampen versmelten als het ware met je interieur. Maak je liever een statement met je verlichting? Ook dan is er bij dit merk zeker een geschikte lamp te vinden. Fontana Arte ontwikkelt ook opvallende design die de aandacht in de ruimte naar zich toetrekken. Het merendeel van de hanglampen wordt vervaardigd uit hoogwaardig metaal of glas. En ook op technisch vlak is de kwaliteit van de lampen superieur. De nieuwste led technologie zorgt voor optimale lichtprestaties.

Een ruwe of glanzende finish

De kans is groot dat je in ons ruime aanbod van Fontana Arte een lamp ontdekt die jou aanspreekt. Er is een leuk model voor iedere woonstijl. Als je houdt van een industrieel interieur, dan vindt je de Lampara misschien interessant. Dit is een aluminium hanglamp met een ruwe uitstraling. Fans van zacht ogende designs kunnen de Pangen Sospensione met glanzende afwerking eens bekijken. Deze armatuur is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder oranje, wit en zwart. En dan zijn er natuurlijk ook nog de glazen ontwerpen waarin Fontana Arte uitblinkt. De Equatore is daar een mooi voorbeeld van.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.