807354389340702

Tom Dixon Hanglampen

Tom Dixon hanglampen

Een mooie design hanglamp is een blikvanger in elke kamer. En laat dat nu net de specialiteit zijn van Tom Dixon. De opmerkelijke ontwerpen van het Britse merk zijn een toonbeeld van klasse en vormen een stijlvolle toets voor je interieur. Het gebruik van natuurlijke materialen en pure vormen maakt dat de pendellampen van Tom Dixon steeds iets gesofisticeerd over zich hebben.

De Beat Light collectie

Tom Dixon heeft verschillende toppers in het gamma, maar de Beat Light reeks is een échte klassieker in wording. Voor deze collectie vond Tom inspiratie in de traditionele kruiken uit het oude India. Het feit dat deze lampen ook 'geslagen' worden op de traditionele manier komt het authentieke en unieke karakter van deze prachtige hanglampen natuurlijk alleen maar ten goede.

Voorliefde voor natuurlijke materialen

Heb je een voorliefde voor natuurlijke materialen, dan moet je zeker eens tussen de hanglampen van Tom Dixon kijken. Je vindt er uiteenlopende materialen. Zo is er de Stone, een luxueuze marmeren lamp met accenten in messing. Liever een glazen hanglamp, laat je dan betoveren door de Melt serie. Toch eerder op zoek naar een koperen hanglamp? Dan zijn de Copper Shade en de Etch lampen waarschijnlijk helemaal jouw ding.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.