807354389340702

Modular Lighting Inbouwspots

Ontdek de inbouwspots van Modular Lighting

Inbouwspots zijn een vorm van verlichting waarbij vormgeving op het eerste gezicht minder belangrijk lijkt. Niets is echter minder waar. Het design van de spotjes bepaalt immers voor een groot deel de lichtval en bijgevolg de sfeer die door de verlichting wordt gecreëerd. Die redenering heeft Modular Lighting goed begrepen. Het Belgische verlichtingsmerk besteedt dan ook bijzondere aandacht aan de ontwerpen van haar inbouwspots. Er zijn verschillende modellen voorhanden op onze website, elk met hun eigen kenmerkende eigenschappen. Op die manier is er voor elke verlichtingsbehoefte een lamp te vinden.

Technologische innovatie en creativiteit

Modular Lighting doet grote investeringsinspanningen om de achterliggende technologie van haar verlichting te verbeteren. De meeste spotjes maken als gevolg van die inspanningen gebruik van vooruitstrevende led technologie. Daarnaast legt het verlichtingsmerk ook de nodige creativiteit aan de dag bij het ontwikkelen van de behuizing. Elke inbouwspot ziet er anders uit en heeft unieke kenmerken en capaciteiten. Sommige modellen zijn richtbaar, andere zijn dimbaar. De ene lamp met een nog strakkere vormgeving dan de andere. Er is bovendien een spot voor elke kamer: badkamer, keuken, woonkamer, noem maar op. Allemaal delen ze dezelfde stijl, maar de uitwerking is telkens verschillend.

Bijzonder functionele inbouwspots

De vormgeving van de spot heeft een invloed op de lichtoutput en de gebruiksmogelijkheden van de lamp. Zo heeft deze Multiple Trimless vier beweegbare spots, waardoor je de richting waarin het licht valt volledig zelf kan bepalen. Deze vierkante lamp laat niets aan de verbeelding over, het achterliggende mechanisme en de technologie zijn volledig zichtbaar. Het geeft aan het ontwerp een industriële uitstraling. Flat Moon is een heel andere lamp, veel meer minimalistisch en helder, met haar grote lichtgevende oppervlak. De armatuur verdwijnt bijna volledig in het plafond, de focus ligt bij dit inbouwspotje volledig op het licht. Deze prachtige lamp kan je kopen in het wit en in het zwart.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.