807354389340702

Philips Inbouwspots

Philips inbouwspots

Het verlichtingsgamma van Philips is enorm en ook inbouwspots ontbreken niet. Net zoals de rest van de Philips collectie zijn ze een combinatie van functionaliteit en looks. De inbouwspotjes van Philips zijn vaak ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd wel een variant is die in jouw interieur past.

De juiste spots voor elke kamer

Inbouwspots lijken vaak erg op elkaar. Hoe weet je nu welke je waar moet installeren? Philips maakt het je gemakkelijk door hun verlichting onder te verdelen in verschillende kamercollecties. Zo zijn er de spotjes die je overal kan gebruiken, uit de MyLiving reeks. Speciaal voor de badkamer, is er dan weer MyBathroom, met lampjes die bestand zijn tegen de hoge vochtigheidsgraad.

Philips Hue

Met de Philips Hue collectie pas jij je verlichting aan naar elk moment. Deze slimme verlichting is nu ook verkrijgbaar in inbouwspots. Deze led-spotjes zien er net zo uit als een gewone inbouwspot, met dat verschil dat je ze makkelijk vanaf je gsm of met de bijhorende draadloze dimmer kan bedienen. Momenteel zijn er nog maar enkele van de Philips inbouwspots uitgerust met de Hue technologie, maar gezien de populariteit van de Hue reeks, zal dit aantal ongetwijfeld snel uitbreiden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.