807354389340702

Astro Inbouwspots

Astro inbouwspots: onopvallende verlichting

De ontwerpen van Astro worden getypeerd door een eenvoudige, sobere vormgeving. Simpliciteit is volgens het verlichtingsmerk de sleutel tot een succesvol design. Vanaf de eerste armatuur in 1997 hebben de oprichters van Astro, John Fearon en James Bassant, ervoor gekozen om een architecturale stijl te hanteren. Die lijn trekken ze tot op de dag van vandaag door in al hun inbouwspots. Kenmerkend voor architecturale verlichting is dat ze de atmosfeer in de ruimte verbetert zonder zelf al te veel in de kijker te lopen.

Leider in badkamerverlichting

Astro is een leider in badkamerverlichting. De verstrenging van de regulaties omtrent badkamerverlichting vormde voor veel verlichtingsmerken een probleem, maar Astro zag het als een opportuniteit. Het ontwikkelde zijn inbouwspots totdat ze thuishoorden bij de beste op de markt. Vandaag is Astro uitgegroeid tot een go-to merk voor badkamerverlichting, met het grootste aanbod armaturen voor deze kleine ruimte. Een groot deel van de lampen maakt gebruik van led en is dimbaar of richtbaar.

Witte en zwarte inbouwspots

Astro heeft heel wat verschillende spotjes in zijn assortiment, de ontwerpen zijn uiteenlopend. Er wordt vooral gewerkt met sobere kleuren, zoals wit, zwart of metaalkleur. De inbouwspots van Astro zijn bovendien niet alleen een aanrader voor in de badkamer, maar passen ook in de keuken, woonkamer of slaapkamer. Een populaire spot is Trimless Round, een onopvallend, rond ontwerp dat als het ware verdwijnt in het plafond. Ook Minima Square wordt in het plafond geplaatst, maar is iets minder sober en heeft een vierkant uiterlijk. Benieuwd naar wat Astro nog meer te bieden heeft? Bekijk dan het uitgebreide assortiment op dmlights.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.