807354389340702

Inbouwspots - Zwart

Zwarte inbouwspots

Inbouwspots zijn alomtegenwoordig in woningen. De subtiliteit van een mooi weggewerkte inbouwspot maakt dit voor velen een geliefkoosd product. Door inbouwspotjes te gebruiken creëer je een ruim gevoel. Ook het combineren van inbouwspots met hanglampen is een topidee. De mix van beiden zorgt voor een prachtig geheel.

Waarom zwarte inbouwspots?

De kleur zwart is een veel gekozen kleur bij verlichting, zo ook bij inbouwspots. In een zwart plafond zorgt een zwarte inbouwspot voor een prachtig geheel. Maar ook bij bijvoorbeeld een wit of houten plafond zijn zwarte inbouwspots een goede keuze door het mooie contrast. Verder zal je ook nog een keuze moeten maken tussen ronde of vierkante inbouwspotjes. Vierkante inbouwspots zullen zorgen voor een iets moderner en strakker geheel dan ronde inbouwspots. Zwarte inbouwspots zullen in de meeste gevallen gebruikt worden als algemene verlichting. De ruimte zal hierdoor diffuus verlicht worden. Maar er zijn meerdere opties. Met richtbare zwarte inbouwspots creëer je prachtige accentverlichting, terwijl dimbare inbouwspots ideaal zijn om de juiste sfeer te scheppen. Tot slot raden we led-inbouwspots aan. Led-inbouwspots gaan veel langer mee en zijn bovendien veel energiezuiniger.

Welke zwarte inbouwspot moet ik kiezen?

De keuze aan zwarte inbouwspots is enorm groot. Eerst en vooral is het belangrijk te weten of de inbouwspotjes moeten dienen voor een hol of vol plafond. Dit is van belang zodat je inbouwspot over de juiste inbouwveren beschikt. Verder kan je ook kiezen voor trimless inbouwspots. Bij het gebruik van deze spots zal er geen rand zichtbaar zijn na het inbouwen. Gaat je voorkeur uit naar een ronde zwarte inbouwspot? Bekijk eens de Absinthe Djup of de Wever & Ducré Deep. Eerder fan van vierkante inbouwspots? De Modular Lighting Multiple Trimless heeft zoals de naam het zegt geen rand, is richtbaar, en ziet er ook nog eens prachtig uit. Ook de SLV Kadux biedt een ruime waaier aan mogelijkheden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.