807354389340702

Artemide Opbouw plafondlampen

Artemide opbouw plafondlampen

Plafondverlichting past in elke ruimte. Woonkamer, eetkamer, keuken of slaapkamer, er is voor elke kamer een perfect design te vinden. Het voordeel van een opbouw plafondlamp is dat ze niet te veel kostbare ruimte in beslag neemt. Ze wordt namelijk gemonteerd tegen het plafond. Dat wilt echter niet zeggen dat opbouwlampen geen meerwaarde vormen in het interieur. Integendeel, een goedgekozen ontwerp tilt de uitstraling van de ruimte naar een hoger niveau.

Unieke en moderne designs

Het ontwerp van elke lamp voor aan het plafond van Artemide is uniek en exclusief. De opbouw plafonnières van het Italiaanse merk zijn zeker niet anders: ze scheppen een aparte, gezellige sfeer in huis. De plafondlampen van Artemide hebben een opvallende, uniforme stijl. Ze hebben stuk voor stuk een koele uitstraling en zijn met veel oog voor detail afgewerkt. Ondanks die uniforme stijl variëren de designs onderling sterk. Sommige lampen hebben een strak en simplistisch uiterlijk, terwijl andere net heel veel details en onderdelen bevatten. In het aanbod zitten vooral moderne lampen, voor landelijke lampen kan je beter een kijkje nemen bij verlichtingsmerken Trio en Il Fanale.

Led plafondlampen

De achterliggende functionaliteit van de opbouw plafondverlichting van Artemide is ook grondig uitgewerkt. Een groot deel van de ontwerpen maakt gebruik van moderne led-technologie. Het is ook mogelijk om de lampen te dimmen, om zo in een handomdraai van werkverlichting naar sfeerverlichting om te schakelen. Wie houdt van simplistische design verlichting, kan eens kijken naar de populaire Teti en de Nur. Ben je eerder fan van opvallende ontwerpen, bekijk dan zeker de Pirce of de Logico.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.