807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen

Flos Plafondlampen

Flos plafondlampen

Plafondverlichting is onmisbaar in huis. Vaak vormen plafondlampen de basisverlichting in de ruimte. Je kan ervoor kiezen om die verlichting subtiel te houden, zodat ze zo weinig mogelijk opvalt. Maar je kan ook een statement maken met je plafondlamp. Voor wie op zoek is naar opvallende designlampen is Flos een bijzonder interessant merk. Steeds verrassend en uniek, maar ook fantastisch functioneel en met een prachtige lichtval. De lampen van Flos zijn allesbehalve gewoontjes. Ook mensen die wat gezellige sfeerverlichting in huis willen halen, kunnen het assortiment dit Italiaanse merk eens bekijken.

Een lichtpunt voor je plafond

De plafondlampen van Flos zijn echte pareltjes in je interieur. Zowel de moderne, eenvoudige ontwerpen als de lampen met een opvallender, industrieel design dompelen de kamer onder in een eigenzinnige sfeer. Er zitten in het assortiment heel wat energiezuinige ledlampen, zodat je zonder zorgen je favoriete lamp kan laten branden. Het uiterlijk van een plafondlamp kan sterk variëren. Je hebt om te beginnen de eerder onopvallende spots voor in het plafond. Daarnaast zijn er opbouwlampen, waarvan sommige meer in het oog springen dan andere. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor deze heldere plafonnière met led. Ten slotte kan je ook opteren voor een hanglamp, die talrijk zijn in het Flos-gamma.

Van Aim tot Smithfield

Laten we eens kijken naar enkele interessante plafondlampen van Flos. Aim is een opvallende hanglamp in wit, zwart of bruin waarmee je alle kanten uitkan. Je kan de kabels zo nonchalant of strak hangen als je zelf wilt. De Glo-Ball is een andere populaire optie, dankzij haar prachtige gefilterd licht. Je kan deze lamp verkrijgen als opbouwlamp of als hanglamp. Ook het design van Smithfield is geliefd bij het publiek, en dat hoeft niet te verbazen. Deze moderne plafondlamp is prachtig in al zijn eenvoud. Beschikbaar in een dimbare en een niet-dimbare variant.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.