807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen

SLV Plafondlampen

Verlicht je thuis met SLV plafondlampen

SLV heeft een uitgebreid aanbod aan plafondlampen. Spots, hanglampen, opbouwlampen, railsystemen en zelfs draad- en kabelsystemen: in het ruime assortiment kan je elk type plafondverlichting terugvinden. De lampen zijn betaalbaar en een groot deel ervan maakt gebruik van energiezuinige led-technologie. De stijl van SLV is eerder modern, met voornamelijk minimalistische designs maar ook enkele blikvangers.

Functionele binnenverlichting met een moderne toets

De verlichting van SLV is in eerste instantie functioneel. De prestatie van de lampen komt steeds op de eerste plaats, een hoge kwaliteit wordt gewaarborgd. Dankzij de toekomstgerichte visie van het bedrijf is de binnenverlichting van SLV duurzaam en is er een groot aanbod led verlichting. De plafondlampen hebben vaak aantrekkelijke snufjes, zoals een handige dimmer of ze werken met een sensor. De focus op functionaliteit betekent niet dat er geen aandacht besteed wordt aan het design van de plafondlampen. Het uiterlijk van de lampen wordt tot in de details afgewerkt en men heeft oog voor de laatste nieuwe interieurtrends. Er wordt vooral gewerkt met metaal en de kleuren wit en zwart, maar er zijn bijvoorbeeld ook een aantal ontwerpen met een textiele lampenkap. In combinatie met de dimfunctie zijn die erg mooi als sfeerverlichting. Bekijk zeker eens de Soprana als dit helemaal jouw ding is.

Strakke designs voor het plafond

Het assortiment verlichting voor het plafond van SLV bevat heel wat mooie lampen. De Enola-collectie is modern, minimalistisch en geliefd bij een groot publiek. Deze kokervormige plafondlamp is verkrijgbaar als hanglamp, als opbouwlamp of als railsysteem. Ook Kuno is een populair ontwerp dat verkrijgbaar is als pendellamp en als opbouwlamp. Werp vooral zelf eens een blik op het assortiment. Eenvoudig besteld en veilig thuis geleverd via dmlights.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.