807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen

Wever & Ducre Plafondlampen

Een moderne thuis met Wever & Ducré plafondlampen

De plafondlampen van Wever & Ducré hebben niet alleen als doel om je huis te verlichten, ze dragen ook bij tot de sfeer in de ruimte. Het design van de verlichting wordt daarom tot in de puntjes afgewerkt. De focus ligt op het creëren van unieke plafondverlichting met een warme of net een zuivere witte uitstraling. Het merk wilt echte sfeerverlichting op de markt brengen, maar niet ten koste van de werking ervan. De functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de lampen staat op gelijke hoogte, dat zien we onder andere terug in de dimfunctie en de modellen met led.

Moderne plafondlampen met industriële invloeden

De verlichting van Wever en Ducré kan veelal worden ingedeeld in de categorie 'modern'. De afwerking is strak en er wordt vaak gewerkt met metaal als materiaal. Er zitten ook een aantal plafondlampen in het gamma met een industriële uitstraling. Zo is er bijvoorbeeld Concrete Tube, een witte of grijze hanglamp met een lampenkap in betonlook. Zeer mooi in een loft of in de traphal van een moderne woning. Behalve hanglampen bevat het assortiment plafondlampen van Wever & Ducré ook spotjes en railsystemen.

Een aantal toppers van Wever & Ducré

Er zitten heel wat prachtige designs in het aanbod van Wever en Ducré. Er is zeker voor ieder wat wils. Liefhebbers van lampen met geometrische vormen stellen we graag voor aan Venn, een zwarte of witte opbouwlamp die is samengesteld uit een aantal vierkanten. Wie eerder houdt van subtiele verlichting, vindt Deep misschien wel interessant. Deze onopvallende inbouwspot vormt de perfecte mix van functionaliteit en eenvoud. Ten slotte nog een artistieke plafondlamp voor wie op zoek is naar een blikvanger: Wiro is een interessante pendellamp met draden van gelakt staal. Prachtig voor boven de eettafel.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden