807354389340702
Home > Binnenverlichting > Staande lampen

Fontana Arte Staande lampen

Maak kennis met de staanlampen van Fontana Arte

Verlichtingsbedrijf Fontana Arte is actief sinds 1932. Dit exclusieve designmerk produceert behalve verlichting ook luxueuze meubels en heeft zich door de jaren heen ontpopt tot een internationale speler. Fontana Arte staat bekend om haar elegante designs die zich onderscheiden van andere merken. Een hoogwaardig materiaalgebruik ligt aan de basis van haar succesvolle staanlampen. Dit Italiaanse bedrijf gebruikt regelmatig bijzondere glastoepassingen bij haar ontwerpen, een overblijfsel van haar verleden als producent van industrieel floatgas. Het glaswerk van de lampen is dan ook steeds van uitstekende kwaliteit.

Staande lampen met een tijdloos karakter

De staanlampen van Fontana Arte hebben een tijdloos karakter. Het voordeel daarvan is dat de lampen veelzijdig zijn en goed passen in verschillende interieurstijlen. Zowel een modern interieur als een klassiek ingerichte ruimte vormen een goede thuis voor de stalampen van Fontana Arte. De materiaalkeuze van het merk is apart en vaak niet-conventioneel. Bovendien wordt er ook regelmatig samengewerkt met een nieuwe generatie internationale designers, die een jonge, frisse kijk werpen op designverlichting. Het technische aspect wordt zeker niet uit het oog verloren bij de Italiaanse lampenproducent. De lampen zijn op technologisch vlak van hoge kwaliteit en bevatten energiezuinige led technologie en optimale lichtprestaties.

Een gevarieerd aanbod

Het aanbod van Fontana Arte is gevarieerd. De visuele uitwerking van de verschillende vloerlampen loopt uiteen, maar de ontwerpen van dit merk zijn wel erg herkenbaar. Ze bezitten namelijk allemaal een kenmerkende sierlijke elegantie. Deze mooi Cheshire schemerlamp oogt bijvoorbeeld stijlvol en gracieus, met haar zachte vormen en gezellig gefilterd licht. Ze is verkrijgbaar in groen, wit en zwart. Een ander leuk model is Nobi Terra. Dit is een sober design met een richtbare lichtbron. Neem gerust een kijkje bij ons volledige assortiment en bestel jouw droomlamp veilig via dmlights.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.