807354389340702

Artemide Bureaulampen

Artemide bureaulampen

Een bureaulamp is een van de meest functionele vormen van verlichting. Een goede werkruimteverlichting is bevorderend voor de sfeer en voor de productiviteit. Of je nu een student bent die 's avonds nog aan het studeren is of een architect die zijn bouwtekeningen graag wat extra belicht ziet, een bureaulamp komt in allerlei situaties van pas. Een belangrijk aspect om op te letten bij het bestellen van jouw ideale bureauverlichting, is de gebruiksvriendelijkheid ervan. Slaagt de lamp erin je bureau te verlichten zoals jij dat wilt? Kan de bureaulamp de juiste hoek aannemen, biedt ze de juiste lichtsterkte,...

Functionele bureaulampen

Artemide legt bij het ontwerp van haar bureaulampen de focus op functionaliteit. Er is namelijk niets vervelender dan een bureaulamp die zich niet gemakkelijk laat bedienen of die niet de juiste lichtsterkte biedt. Elke bureaulamp in het assortiment van Artemide is eenvoudig te gebruiken en in te stellen. De armen van de lampen hebben verschillende scharnierpunten, zodat je ze in exact zo'n hoek kan richten dat jouw productiviteit gemaximaliseerd wordt. Ook de lichtsterkte kan naar wens ingesteld worden. Wanneer je ogen vermoeid geraken door het felle licht, kan je de lichtintensiteit wat verlagen. De dimfunctie heeft nog een ander voordeel, namelijk dat je de lamp ook kan inzetten als sfeerverlichting.

Tolomeo, Tizio en Demetra

Het gamma van Artemide omvat heel wat verschillende led bureaulampen, elk met een tot in de puntjes uitgewerkt design. Het merendeel ervan werkt met een led-lichtbron. De Tolomeo is een populaire collectie met het uiterlijk van een traditionele bureaulamp. Je kan kiezen voor een model met een voet of voor een bureaulamp met klem. Tizio en Demetra zijn iets modernere en meer abstracte opties. De werking blijft echter hetzelfde: dankzij de handige scharnierpunten kan je de lamp handig richten en de dimfunctie zorgt voor de perfecte lichthoeveelheid.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.