807354389340702

Flos Bureaulampen


Prettig werken met Flos bureaulampen

Bureaulampen zorgen voor een betere werkomgeving. Deze vorm van verlichting werpt een bundel van licht op je papierwerk, zodat je het op een aangename manier kan lezen en bestuderen. Je ogen worden minder snel moe, waardoor je langer productief blijft. Bovendien zorgt het licht van bureauverlichting ook voor een aangename sfeer in de kamer. Het gamma van Flos omvat een aantal praktische lampen. Sommige ervan hebben het design van een traditionele bureaulamp, andere hebben wat extra snufjes of ogen extra strak en modern. Voor iedere werk- of studieruimte wat wils, zoveel is zeker!

Gesofisticeerde bureaulampen

De bureaulampen van Flos zijn gesofisticeerd, zowel wat het design ervan betreft als de achterliggende technologie. Het ontwerp van de lampen is tot in de details gericht op de gebruiksvriendelijkheid ervan. De meeste modellen hebben meerdere scharnierpunten, waardoor je de lichtinval volledig kan regelen. Wil je je bureau van bovenaf verlichting, of liever vanuit een schuine hoek? Het kan allemaal. Ook op technologisch gebied is de Flos bureauverlichting van hoge kwaliteit. Heel wat van de led armaturen is dimbaar, waardoor je zelf de gewenste lichtsterkte kan instellen.

De familie Kelvin

De meest populaire collectie binnen het assortiment bureauverlichting van Flos is Kelvin. De lampen in deze familie hebben een modern, minimalistisch uiterlijk dat mooi staat op elk bureau. Er zijn verschillende Kelvin bureaulampen te verkrijgen. Zo is er de zwarte Led Base Tavolo, die geleverd wordt met een dimmer op de armatuur. De witte Edge Clamp is dan weer een bureaulamp met klem, erg handig voor wie niet veel plek heeft op zijn of haar bureau. Voor wie houdt van minder moderne lampen zijn andere Flos collecties interessanter. De Archimoon Tavolo is bijvoorbeeld een eerder klassieke optie met een stoffen lampenkap.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.