807354389340702
Home > Binnenverlichting > Tafellampen

Flos Tafellampen

Flos tafellampen

Flos tafellampen zijn echte pronkstukken. Aan elk design wordt voldoende tijd en aandacht besteed, zodat het eindresultaat steeds een prachtige combinatie is van uitstraling en functionaliteit. De ontwerpen hebben in het algemeen een modern uiterlijk, maar er zitten ook enkele retro en romantische exemplaren in het assortiment. De meeste lampen zijn vervaardigd uit metaal, meer er zijn er ook landelijke tafellampen van hout. Flos wil zich onderscheiden van andere verlichtingsmerken door telkens een unieke touch te geven aan de lampen. Dat kan zijn in de vorm van een speciale lampenkap of door een bijzondere sfeer te creëren met de verlichting.

Van sfeerverlichting tot bureaulamp

Flos heeft een duidelijke visie op design. Haar stijl onderscheidt zich van die van andere producenten en is daardoor heel herkenbaar. De ontwerpen van de Flos lampen zijn sterk uiteenlopend. Het merk brengt zowel diffuse sfeerverlichting op de markt als interessante bureauverlichting en alles daartussenin. Een mooi voorbeeld van een sfeervolle tafellamp is IC Lights, een lichtgevende parel die balanceert op een metalen frame. Deze lamp heeft een snoerdimmer, waardoor je zelf de lichtsterkte kunt regelen. Ook de Glo-Ball is een populaire sfeerbrenger. Een handige bureaulamp is dan weer de Kelvin led, die richtbaar, dimbaar en energiezuinig is.

Lampen met hoeden en pistolen

Er zitten ook enkele gekke design tafellampen in het gamma van Flos. Zo is er de kleine Snoopy Tavolo, die met zijn witte en zwarte kleuren geïnspireerd werd op de gelijknamige striphond. De Chapo gaat nog een stapje verder. Dit is een moderne tafellamp waarbij je zelf kan kiezen wat je als lampenkap gebruikt. Volledig personaliseerbaar dus! De lamp wordt geleverd met een strohoed die zorgt voor een gezellige lichtverspreiding. Wie houdt van luxeuze tafellampen met een bijzondere insteek kan eens een kijkje nemen bij Flos Guns Table Gun. Zoals de naam al doet vermoeden werd er een geweer verwerkt in de armatuur. Het is bovendien een lamp met een boodschap. Ontwerper Starck doneert namelijk 20% van de opbrengsten aan het goede doel.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.