807354389340702
Home > Binnenverlichting > Tafellampen

Fontana Arte Tafellampen

Bekijk hier de tafellampen van Fontana Arte

De tafellampen van Fontana Arte worden gekenmerkt door een elegante stijl. Deze sierlijkheid maakt de designs van dit luxeuze Italiaanse merk herkenbaar en geliefd. Fontana Arte produceert al sinds 1932 lampen van hoge kwaliteit, steeds getypeerd door een superieure materiaalkeuze. Glas vormt regelmatig het belangrijkste materiaal bij de tafellampen, en dat hoeft niet te verbazen. De wortels van Fontana Arte bevinden zich namelijk in de industriële floatglassector. Het gedetailleerde vakmanschap op gebied van glas is een van de factoren waaraan het merk haar dominante positie op de lampenmarkt te danken heeft.

Sierlijke tafellampen

Het maakt eigenlijk niet uit of je in een moderne flat woont of in een klassiek herenhuis. De tafellampen van Fontana Arte vormen een pluspunt in elk interieur. Hun tijdloze karakter beperkt zich niet tot één enkele stijl. Fontana Arte streeft naar een frisse kijk op verlichting en werkt daarom samen met een nieuwe generatie internationale designers. Niet alleen het design van de tafellampen is trouwens kwaliteitsvol, ook op technisch gebied is dit Italiaanse merk een wereldspeler. De lampen zijn voorzien van energiebesparende, toekomstgerichte led technologie. Ook de lichtprestaties van de producten worden geoptimaliseerd en volledig afgestemd op het gebruiksdoel van de lampen.

Kiezen uit tientallen lampen

Het aanbod van Fontana Arte bevat vast wel een tafellamp die jou kan bekoren. Je kan namelijk kiezen uit tientallen modellen, die elk hun eigen unieke kenmerken bezitten. Fontana is een ontwerp dat zo goed als volledig uit glas wordt vervaardigd. Dit unieke design, met lichtbronnen in zowel de lampenkap als de basis, is één van de meest succesvolle tafellampen van Fontana Arte. Equatore is een tafellamp van metaal en glas die perfect als nachttafellampje gebruikt kan worden. Ook in andere kamers vormt dit luxeuze ontwerp absoluut een meerwaarde. Er werden ook een aantal bureaulampen opgenomen in het assortiment, waaronder Volée. Deze handige bureaulamp heeft meerdere scharnierpunten en is daardoor eenvoudig richtbaar.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.