807354389340702

Artemide Opbouw wandlampen

Een gezellige thuis met Artemide opbouw wandlampen

Artemide is een wereldspeler op het vlak van residentiële verlichting. Het Italiaanse verlichtingsmerk staat bekend om haar innovatieve design en haar duurzame technologie. De stijl van Artemide kan worden omschreven als uniek, tijdloos en klassiek. Sommige ontwerpen van decennia geleden zijn nog steeds populair en pronken in tal van woonkamers. De designs hebben bovendien een opvallende eigenheid, die de verlichting van dit merk zeer herkenbaar maakt. Zo ook de opbouw wandlampen. Er zitten erg uiteenlopende muurlampen in het gamma van Artemide, met als gevolg dat het merk wat wils heeft voor elke interieurstijl.

Tal van knappe wandlampen

Het assortiment van Artemide omvat verschillende opbouw wandlampen. Sommige lampen hebben een modern uiterlijk met een strakke afwerking, andere modellen zijn wat zachter en hebben bijvoorbeeld een klassieke lampenkap. De ene lamp doet uitstekend dienst als leeslamp, de andere kan ingezet worden als sfeerverlichting. De wandverlichting van Artemide is zo divers dat er voor elke woning en voor elke behoefte een geschikte wandlamp te vinden is.

Een gevarieerd aanbod: enkele voorbeelden

Het aanbod opbouw wandlampen van Artemide is enorm gediversifieerd. Vergelijk bijvoorbeeld maar eens de volgende twee lampen: Aede en Meteorite. De eerste is een kubusvormige downlighter met een strakke vormgeving. Deze moderne lamp is verkrijgbaar in wit en geborsteld nikkel. Meteorite is dan weer een onvolmaakt ronde wandlamp met een veel zachter uiterlijk die een diffuus licht verspreidt. Deze lamp vormt een echte blikvanger in de ruimte en creëert een aangename sfeer. Voor wie houdt van een klassieke vormgeving met een moderne twist, is er de La Petite wandlamp. Deze knappe lamp combineert het klassieke uiterlijk van een lampenkap met een modern design en een hedendaagse materiaalkeuze.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.