807354389340702
Home > Binnenverlichting > Wandlampen

Astro Wandlampen

Astro wandlampen: modern en architecturaal

Astro is een Brits verlichtingsmerk dat het levenslicht zag in 1997. Al vanaf de eerste wandlamp was de visie van dit bedrijf duidelijk: goed design vereist simpliciteit. Wie liefhebber is van eenvoudige ontwerpen met een moderne look, zit bij dit merk dan ook zeker op de juiste plek. Alle muurlampen worden immers gekenmerkt door een puur, architecturaal design. Naast een zuivere vormgeving streeft Astro bij zijn wandlampen ook naar kwaliteit en precisie. Die succesvolle combinatie zorgt ervoor dat de lampen van Astro geliefd zijn bij een ruim publiek.

Een veelheid aan ontwerpen

Het aanbod van Astro omvat een veelheid aan wandlampen. De ontwerpen van de verschillende lampen lopen sterk uiteen. Er wordt onder andere gebruikgemaakt van chroom, melkglas en lampenkappen, maar er zijn ook volledig witte of zwarte armaturen van plastic. Niet alleen het uiterlijk van de muurlampen verschilt, ook de gebruiksmogelijkheden zijn niet voor ieder model hetzelfde. Sommige wandlampen worden best gebruikt als sfeerverlichting, andere zijn dan weer de perfecte leeslamp of spiegellamp. Er zijn modellen met een energiezuinige led lichtbron, maar er is ook wandverlichting die een beroep doet op halogeentechnologie. Het aantal keuzemogelijkheden is enorm.

Enkele interessante wandlampen

Chios is een wandlamp met een minimalistische vormgeving. Deze ledlamp is verkrijgbaar in wit, zwart en zilver. Een aanrader voor wie de focus op het licht en de sfeer in huis wilt leggen. Een heel ander ontwerp is Roma. Voor het design van deze lamp is Astro vertrokken van de klassieke lamp met lampenkap. Het traditionele uiterlijk werd volledig vertaald naar een moderne versie met gepolijst chroom. Astro produceert ook spiegelverlichting, zoals deze Kashima. De perfecte lamp voor in de badkamer, danzij zijn bestendigheid tegen opspattend water.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.