807354389340702
Home > Binnenverlichting > Wandlampen

Flos Wandlampen

Flos wandlampen

Kan je muur nog wat decoratie gebruiken, of mis je de nodige sfeerverlichting? Met Flos wandverlichting haal je gegarandeerd design in huis. De unieke ontwerpen geven je muur een extra meerwaarde. Daarbovenop zal je het gezellige licht niet meer willen missen.

Unieke wandverlichting

Wandlampen zien er doorgaans veelal hetzelfde uit. Flos doorbreekt dit door uit te pakken met ontwerpen die anders zijn dan de rest. We kunnen de wandverlichting van Flos het best omschrijven als uniek en tijdloos. Ook al verander je je interieur, de wandlampen van Flos zullen vrijwel overal passen.

Toppers voor aan de muur

Geen idee waar te beginnen zoeken? Wij vinden volgende drie collecties zeker de moeite waard om eens te bekijken. De Flos 265-wandlamp blinkt uit in flexibiliteit, en dat je mag je letterlijk nemen. De arm kan je uitrekken tot wel 2 meter lang, waardoor hij zelfs ideaal is als leeslamp. Achteraf plooi je hem eenvoudig terug tegen de muur. De Mini Glo-Ball is iets subtieler. Deze balvormige wandlamp zal je een prachtig sfeerlicht bezorgen. Tot slot is er het golvende design van de Foglio: wandverlichting met een bijzonder lichteffect.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.