807354389340702
Home > Binnenverlichting > Wandlampen

Fontana Arte Wandlampen

Prachtig vormgegeven wandlampen van Fontana Arte

Als je op zoek bent naar een sierlijke wandlamp van goede kwaliteit, kijk dan zeker eens bij de verlichting van Fontana Arte. De herkenbare ontwerpen van dit designmerk uit Italië staan namelijk bekend om hun sierlijkheid. Behalve lampen produceert het bedrijf, dat al sinds 1932 actief is, ook luxeuze meubels. De hoogwaardige materialen die ingezet worden voor de productie van de muurlampen, zijn bijzonder duurzaam. Een materiaal dat regelmatig wordt ingezet is glas. Fontana Arte is immers een uitblinker in glasproductie, aangezien haar wortels in de industriële floatglassector liggen. De kennis op vlak van glas is zeker iets waarmee dit bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie.

Superieure wandlampen

Over het design van de wandlampen van Fontana Arte wordt grondig nagedacht. Ieder ontwerp moet namelijk veelzijdig zijn en passen in elke omgeving. Het resultaat is steeds een tijdloze muurlamp die zich zowel thuisvoelt in een modern appartement als in een klassieke villa. Fontana Arte probeert haar visie op designverlichting alsmaar te verbeteren, en werkt daarvoor samen met een generatie nieuwe, internationale designers. Behalve de buitenkant wordt ook het technische aspect van de wandlampen geoptimaliseerd. Fontana Arte implementeert energiezuinige led technologie in haar ontwerpen, met het oog op de toekomst. De lichtprestaties van de producten worden afgestemd op hun gebruiksdoel, zodat je steeds het perfecte licht kan creëren in huis.

Een lamp die perfect bij jou past

Het assortiment van Fontana Arte is ruim en veelzijdig genoeg om een lamp te vinden die perfect bij jou past. Fontana Arte Io is een unieke, functionele lamp die je zelf naar hartelust kan richten, horizontaal, diagonaal en verticaal. Ook de grootte van de lichtinval kan je zelf bepalen. Het gevolg is dat je deze leuke wandlamp - verkrijgbaar in wit, blauw, rood en donkergrijs - voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Een ander knap ontwerp is Flex, een minimalistisch, geometrisch design. Je kan deze lamp aanschaffen via dmlights in neutraal wit of zwart, maar ook in speels blauw of roze.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.