Image Image Image Image Image
  • Vlaams
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • עברית
Scroll to Top

To Top

31

jul
2019

No Comments

In Interieurinspiratie

By Lindsay Peetermans

Haal de zomer in huis

On 31, jul 2019 | No Comments | In Interieurinspiratie | By Lindsay Peetermans

Wij selecteerden de leukste verlichting waarmee je jouw interieur in een handomdraai summerproof maakt. Haal snel een vleugje zomer in huis met deze 5 mooie lampen.

Hay Rope Trick

Deze speelse staanlamp is het zonnetje in huis. Het knalgele touw trekt de aandacht naar zich toe en vrolijkt de ruimte op. Met Hay Rope Trick haal je een veelzijdige lamp naar je interieur: je kan de positie van de lampenkap namelijk zelf bepalen dankzij een handig kliksysteem. Gebruik hem als leeslamp, of richt de Rope naar boven en creëer een gezellig sfeerlicht.


Shop Hay Rope Trick

Louis Poulsen Cirque

Cirque is een kleurrijke hanglamp die werd geïnspireerd op een bekend pretpark in Kopenhagen. Het design van dit lampje doet ons wat denken aan rondzwevende luchtballonnen. Cirque is de perfecte lamp voor boven de eettafel, aangezien hij zijn licht direct naar beneden richt. Maar ook boven het keukeneiland of in de woonkamer is hij bijzonder mooi. Nog snel even kiezen of je de kleine, middelgrote of grote variant wenst, en voor je het weet is hij de jouwe.

Shop Louis Poulsen Cirque

Hay Turn On

Ook deze Hay Turn On heeft een felgekleurd design. Het aluminium voetstuk in felgroen of -oranje ziet er bijzonder klassevol uit en voegt wat kleur toe aan je interieur.. De grootste troef van deze kleine tafellamp is dat hij overal past. Op de salontafel, op de vensterbank, naast je bed, in een modern of een klassiek interieur,… Hij voelt zich werkelijk overal thuis.

Shop Hay Turn On

Marset Concentric

Stel je even voor: warme zonnestralen die op een zomerse middag naar binnen schijnen door de ramen en zorgen voor prachtige refl ecties. Mooi tafereel, toch? Met Concentric van Marset kan je dit effect nabootsen, ook wanneer de zon niet schijnt. De wandlamp bestaat uit een aantal metalen platen die aan de achterkant voorzien zijn van gekleurd vinyl. Deze kleuren worden door het licht gerefl ecteerd en zorgen, vooral ’s avonds, voor een prachtig schouwspel.

Shop Marset Concentric

Seletti Monkey

Op zoek naar een echte blikvanger? We zijn er zeker van dat deze exotische lamp de show zal stelen in huis. Dit ondeugende aapje tovert je interieur als het ware om tot een jungle waarin jij op safari bent. De Monkey-collectie van Seletti is trouwens vrij uitgebreid, met verschillende aapjes die elk een andere pose aannemen.

Shop Seletti Monkey

Share your thoughts with us!