Image Image Image Image Image
  • Vlaams
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • עברית
Scroll to Top

To Top

07

jul
2021

No Comments

In Nieuwigheden

By Elke Leemans

Nieuw bij dmlights: BuzziSpace

On 07, jul 2021 | No Comments | In Nieuwigheden | By Elke Leemans

Het assortiment van dmlights is omvangrijk en bevat voor ieder wat wils. Om te kunnen inspelen op opkomende trends en ontwikkelingen wordt ons aanbod regelmatig opgefrist met nieuwe merken en collecties. We stellen je dan ook graag voor aan BuzziSpace, de jongste telg van onze familie.

Akoestiek als vertrekpunt

BuzziSpace werd in 2007 opgericht door Steve Symons en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een bekroonde leider op het vlak van akoestiek. Het merk gelooft sterk in de rol die akoestiek speelt bij de creatie van een aangename leef- en werkplek. De grote passie van BuzziSpace is dan ook het maken van decoratieve verlichting, meubels en woonaccessoires met een geluiddempend karakter.

De combinatie van geluidsabsorberende materialen en doordachte designs zorgt ervoor dat een deel van het geluid in de ruimte wordt geabsorbeerd. Dat maakt vertoeven in ruimtes met veel rumoer een stuk aangenamer. Denk bijvoorbeeld maar aan kantoorruimtes met een open vloerplan, kamers met hoge plafonds of moderne gebouwen met veel glas.

De collectie van BuzziSpace is speels, kwaliteitsvol en gedurfd. Stuk voor stuk zijn het succesvolle designs die kleur en plezier uitstralen. Het merk heeft een gevarieerd assortiment aan akoestische oplossingen, met producten voor zowel op kantoor als thuis. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het Antwerpse bedrijf zich heeft ontplooid tot een internationale speler, met showrooms in Antwerpen, New York en Chicago. Ze hebben zelfs een eigen productiefaciliteit in Nederland.

BuzziSpace

Vakmanschap, duurzaamheid en passie

BuzziSpace is synoniem voor vakmanschap, duurzaamheid en passie.

Vakmanschap vormt de spil van het productieproces bij BuzziSpace. Het stikken en stofferen van de verlichting is een ware kunst. Dankzij meer dan 100 jaar aan gecombineerde expertise profileert het merk zich als een toonaangevende leider in de sector. De medewerkers in de productiefaciliteit zetten zich dag na dag in om hoogwaardige producten te vervaardigen.

Duurzaamheid is een kernwaarde van BuzziSpace van bij het prille begin. De materialen waarmee de producten vervaardigd worden, zoals vilt en stof, worden gemaakt van gerecycleerde plastic flessen en wol. Bovendien zorgen ze er in het productbedrijf voor dat het afval van vilt en het gebruikte schuim correct gerecycleerd worden voor verder gebruik in andere toepassingen.

Passie is de drijvende kracht achter het merk. Steve Symons startte het bedrijf in 2007 en nog steeds is hij de bezieler achter BuzziSpace. Die toewijding weerspiegelt zich in elk element van de organisatie, waar elke dag hard wordt gewerkt om hoogstaande kwaliteit af te leveren.

BuzziSpace

Uitgebreid aanbod aan verlichting

BuzziSpace heeft de afgelopen jaren een uitgebreide collectie aan verlichting toegevoegd aan zijn portfolio. De lampen van het merk zijn kleurrijk, gewaagd en van zeer hoge kwaliteit. Het zijn sfeerbrengers met een zachte toets die inzetbaar zijn in verschillende omgevingen. We vertellen je graag wat meer over onze favoriete designs.

BuzziPleat

Indrukwekkende hanglamp met een verrassend licht gewicht. De modewereld en zijn gekende technieken van smok -en plooiwerk vormden de grootste inspiratiebron voor de BuzziPleat. De stof van deze karaktervolle lamp wordt met de hand genaaid, wat ongeveer twee uur tijd in beslag neemt. De plooien in het design zorgen samen met het BuzziFelt materiaal voor een geluiddempend effect.

BuzziSpace BuzziPleat

Shop BuzziPleat

 

BuzziProp

De BuzziProp hanglamp heeft een minimalistisch design met zachte rondingen, gehuld in stof. Het brede, cilindervormige ontwerp en de stoffen lampenkap gevuld met schuim zorgen voor een akoestische verbetering. Kenmerkend voor de verlichting van BuzziSpace is het grote kleurenaanbod waaruit je kan kiezen, en dat is bij deze BuzziProp niet anders.

BuzziSpace BuzziProp

Shop BuzziProp

 

BuzziShade

Dit populaire design heeft de vorm van een klassieke lampenkap, maar dan met een leuke twist. De stiksels aan de zijkant voegen een speels accent toe aan het design. De BuzziShade wordt gemaakt van gerecycleerd vilt,  wat aan de lamp een stoere maar warme uitstraling geeft. Als je deze lamp ophangt boven de geluidsbron, zoals een vergadertafel, absorbeert hij een aanzienlijk deel van het geluid.

BuzziSpace BuzziShade

Shop BuzziShade

 

BuzziChandelier

Wil je een echt statement maken met je verlichting? Dan is dit de lamp voor jou. Deze hedendaagse versie van de Moorse lantaarn wordt opgebouwd uit twee lagen. Wanneer de BuzziChandelier brandt, zorgt hij voor een intrigerend schaduwspel op de muren. Dit is de ideale verlichting voor een hoge traphal of een rumoerige cocktailbar.

BuzziSpace BuzziChandelier

Shop BuzziChandelier

Share your thoughts with us!