Image Image Image Image Image
  • Vlaams
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • עברית
Scroll to Top

To Top

18

nov
2020

No Comments

In Nieuwigheden

By Elke Leemans

Nieuw bij Nordlux

On 18, nov 2020 | No Comments | In Nieuwigheden | By Elke Leemans

Nog enkele weken en de winter breekt aan. Waar we ons tijdens deze koude wintermaanden normaal kunnen verwarmen aan kerstmarkten, wintershoppingdagen en familiefeesten zal het dit jaar vooral kwestie zijn van het thuis gezellig te maken. Bij Nordlux hebben ze alvast enkele leuke nieuwigheden gelanceerd die voor het juiste sfeerlicht kunnen zorgen.

Scandinavisch design voor een zacht prijsje

Wie op zoek gaat naar Scandinavische verlichting komt al gauw uit bij de bekende designmerken, die vaak ook met een designprijskaartje komen. Daar doen ze bij Nordlux niet aan mee. Al van bij de oprichting in 1977 is het de missie van de Deense lichtfabrikant om kwalitatieve verlichting aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Ook hun nieuwste creaties passen perfect in dit plaatje.

Nordlux Balance

Scandinavisch design draait om eenvoud en functionaliteit. Met hun strakke lijnen, ronde vormen en matzwarte finish vormen de Balance lampen dus een perfecte aanvulling op een Nordic interieur. De filosofie achter het minimalistische design van Maria Berntsen is dat de Balance lampen door hun platte design geen onnodige ruimte innemen in het interieur.

Nordlux Balance

Shop Nordlux Balance

 

Nordlux Lilt

Nog zo’n minimalistische nieuwkomer bij Nordlux is de Lilt. Deze langwerpige hanglampen zijn dankzij hun cleane design en aangenaam warme licht de perfecte verlichting voor boven je eettafel of keukeneiland. Om het extra gezellig te maken kan je het licht eenvoudig in drie trappen dimmen via je klassieke schakelaar. Hiervoor gebruikt Nordlux de gepatenteerde Moodmaker technologie die trouwens ook terug te vinden is in de Balance reeks.

Nordlux Lilt

Shop Nordlux Lilt

 

Nordlux Piso

De Piso hang- en plafondlampen vallen dan weer vooral op door hun onopvallendheid. Het design in elegant grijs metaal blinkt uit in eenvoud. Onder de grijze kap gaat dim-to-warm technologie schuil. De ingebouwde ledlamp neemt een warmere tint aan als je de lamp dimt. Gezelligheid gegarandeerd.

Nordlux Piso

Shop Nordlux Piso

 

Nordlux Miry

De Miry hanglampen zijn het resultaat van een geslaagd huwelijk tussen metaal en melkglas. In de grijze uitvoering lijkt Miry wel het zusje van de Piso. In de zwarte versie krijgt de lamp een stoere uitstraling. Door het glas zowel boven- als onderaan te laten terugkomen zorgt Nordlux ervoor dat het licht van de Miry optimaal verspreid wordt. Dit zorgt voor een aangenaam licht doorheen de ganse kamer.

Nordlux Miry

Shop Nordlux Miry

 

Nordlux Cera

De Nordlux Cera speelt gretig in op de messing trend die al een tijdje heerst. De sobere vorm, samen met de stijlvolle matgouden afwerkingen maken van deze hanglamp een warme aanvulling voor elk interieur. Hang er enkele boven je keukeneiland of eettafel voor een subtiel kleuraccent in je woonruimte.

Nordlux Cera

Shop Nordlux Cera

 

Nordlux Orbiform

De Orbiform collectie vormt het buitenbeentje in deze lading nieuwe Nordlux lampen. Waar de andere nieuwigheden een toonbeeld zijn van eenvoud, hangt er rond de Orbiform modellen een zweem van luxe en glamour. Het glas met zijn diamantpatroon herinnert aan de grandeur van vroegere tijden, terwijl het matte messing perfect inspeelt op de huidige interieurtrends. De glazen kap zorgt voor een mooie breking van het licht, waardoor de Orbiformen garant staan voor een aangename atmosfeer.

Nordlux Orbiform

Shop Nordlux Orbiform

 

Smart by Nordlux

Naast een mooie selectie decoratieve lampen, stelde Nordlux onlangs ook zijn gamma slimme verlichting voor. Het aanbod bestaat momenteel uit zes “smart bulbs”, een afstandsbediening en een slimme sensor.

De Nordlux Smart reeks draait op Bluetooth Mesh. Bluetooth kennen we als de technologie die we gebruiken om onze gsm te verbinden met onze auto, speakers, … en nu dus ook met uw Nordlux lampen. Mesh betekent zoveel als net. Dit doelt op het feit dat de lampen met mekaar in verbinding staan, waardoor je Bluetooth verbinding verder draagt. In een flits communiceert de dichtstbijzijnde lamp via andere producten met de verste plafondlamp!

Nordlux Smart

Shop Nordlux Smart

Share your thoughts with us!