Image Image Image Image Image
  • Vlaams
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • עברית
Scroll to Top

To Top

09

jun
2021

No Comments

In Nieuwigheden

By Elke Leemans

Nieuw van Kartell: GEEN-A staanlamp

On 09, jun 2021 | No Comments | In Nieuwigheden | By Elke Leemans

Het Italiaanse designmerk Kartell ontwerpt sinds 1963 kleurrijke designverlichting en woonaccessoires. Het belangrijkste kenmerk van Kartell is de materiaalkeuze van hun ontwerpen: kunststof. Tot vandaag, want de nieuwste lamp van dit Italiaanse designlabel is gemaakt uit metaal.

GEEN-A, Een mijlpaal voor Kartell

Gefascineerd door het onuitputtelijke potentieel en de flexibiliteit van plastiek, richtte Kartell zich tot vandaag steeds op het ontwerpen van verlichting uit kunststof. Hun ontwerpen zijn stuk voor stuk vernieuwend en verrassend met veel aandacht voor een milieuverantwoorde productie, duurzaamheid en een hoge kwaliteit van de producten. De levendige designs spelen met kleur, lichtreflectie en transparantie waardoor deze Italiaanse designverlichting leven brengt in ieder interieur.

De nieuwste telg in de lampenfamilie van Kartell is dan ook een echte mijlpaal voor het merk. De GEEN-A staanlamp is namelijk de eerste Kartell lamp die gemaakt is uit gepoedercoat metaal, en krijgt hierdoor een matte en luxueuze uitstraling.

Kartell GEEN-A

Shop Kartell Geen-A

 

Een stijlvolle staanlamp

Deze moderne vloerlamp oogt enorm elegant dankzij zijn minimalistische vormgeving en past hierdoor perfect in een hedendaags interieur. Maar ook in andere woonstijlen kan deze lamp voor een uniek contrast zorgen, waardoor hij een echte blikvanger wordt. De stijlvolle, afgeronde lampenkap weerkaatst het licht van de drie ledlampjes op een sfeervolle wijze. Plof neer in je sofa en lees een goed boek, want de Kartell GEEN-A is jouw ideale leespartner.

Wil je ’s avonds een gezellige en warme sfeer creëren in huis? Dankzij de ingebouwde dimmer verander je de lichtintensiteit van deze smaakvolle staanlamp in een handomdraai voor een huiselijk gevoel. De GEEN-A vloerlamp is bovendien beschikbaar in drie kleuren: ga jij voor stijlvol zwart, modern wit of kleurrijk baksteenrood? Welke lamp je ook kiest, je geniet steeds van een luxueus ogende matte afwerking en een uniek design.

Kartell GEEN-A

Shop Kartell GEEN-A

Share your thoughts with us!