Image Image Image Image Image
  • Vlaams
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • עברית
Scroll to Top

To Top

De nieuwe DeltaLight producten gespot op Interieur 2012

On 09, nov 2012 | No Comments | In Design Evenementen, Nieuwigheden | By

DeltaLight Interieur 2012

DeltaLight Interieur 2012

De Interieurbeurs in Kortrijk is al een dikke week gepasseerd, maar dat belet ons niet om de nieuwste DeltaLight producten die daar werden voorgesteld even op een rijtje te zetten. Traditiegetrouw kwam DeltaLight uit met nieuwe strakke elite-verlichtingsarmaturen van de hoogste kwaliteit. De DeltaLight Tweeter, You-Turn On, Boxter, Supernova XS, Mohow en Metronome zijn enkele van de namen waarmee de nieuwe armaturen gelanceerd werden.

De stand van DeltaLight was een soort kijkdoos waarin bezoekers zelf op een leuke manier de nieuwigheden konden ontdekken. In het onderstaande filmpje zie je waarom de stand zovele nieuwsgierigen aantrok. Neem alvast enkele glimpen op van de nieuwe DeltaLight verlichting.

DeltaLight Tweeter – Soepel roterende spots

DeltaLight Tweeter

DeltaLight Tweeter

De naam Tweeter sluit perfect aan bij het voorbije DeltaLight-optreden op Interieur 2012. Want, en of er getweet is over DeltaLight… De DeltaLight Tweeter collectie biedt elegante inbouw- en opbouw plafondverlichting die de knowhow van het Wevelgemse bedrijf nog maar eens tot uiting brengt.

DeltaLight Tweeter On

DeltaLight Tweeter On (opbouw)

Het ERS (Ex-centric Rotation System) waarvoor het merk een patent aanvroeg, maakt van de Tweeter een avant-garde verlichtingsproduct. Met één vloeiende beweging kan je de Tweeter spots makkelijk draaien en kantelen naar elke mogelijke richting. Bekijk het filmpje van de Tweeters en voel de zachtheid van beweging.

DeltaLight Tweeter LED halogeen ontladingslamp

DeltaLight Tweeter (verschillende lichtbronnen)

De DeltaLight Tweeter is een meer geavanceerde neef van de DeltaLight Oreo. Hij beschikt eveneens over een extra aureool van licht rondom de centrale lichtbron (dit geldt enkel voor de versies met LED). Ben je nog niet zo overtuigd van LED? Dan zijn er de Tweeters met halogeen op 12V. 12V halogeenlampen geven overigens tot 2 keer zoveel licht als halogeenlampen op 230V, en qua lichtoutput steken ze LED nog de loef af. Voor commerciële ruimten zoals winkels en toonzalen zijn er dan de Tweeter spots met ontladingslampen.

DeltaLight You-Turn On – Gemaakt om mee te spelen

DeltaLight You-Turn On varianten

DeltaLight You-Turn On varianten

Sinds zijn lancering op de Interieur Biennale van 2010 sleepte de DeltaLight You-Turn reeks reeds vijf internationale prijzen in de wacht. Op dit succes bouwt DeltaLight nu verder met de You-Turn On waarin de On staat voor opbouw. Volgens DeltaLight de toekomst in winkelverlichting.

De You-Turn On bevat plafond opbouwspots en railarmaturen met LED, halogeen- en ontladingslampen. Net zoals de eerste You-Turn spots zijn de On-versies 90° kantelbaar en draaibaar in 350°. Ze zijn gemaakt om mee te spelen. “Does this turn you on?”

You-Turn On HIT

DeltaLight You-Turn On HIT

You-Turn On HIT

De You-Turn On HIT hanteert een gesegmenteerde reflector die zorgt voor optimale lichtreflectie. Dit zorgt voor een efficiëntie van 93% en een significant lager verbruik. Met openingshoeken van 15°, 24° en 40° zijn de HIT spots geschikt voor zowel algemene als accentverlichting.

You-Turn On Opto

DeltaLight You-Turn On Opto

You-Turn On Opto

DeltaLight creërde voor de You-Turn On Opto een volledig nieuw LED-lenzensysteem met EFT. EFT staat voor Equalising Filter Technology en moet voor een gelijkmatige lichtverdeling zorgen zonder fragmentering of meervoudige schaduw.

 

 

DeltaLight Supernova XS en Semi – Heldere lichtcirkels

DeltaLight Supernova XS

DeltaLight Supernova XS

De Supernova reeks is één van de meest uitgebreide DeltaLight collecties. Onlangs werd de reeks nog een familielid rijker. De Supernova XS (Extra Small) is met zijn kleine formaat toepasbaar in talrijke ruimten. De Supernova XS levert zacht diffuus licht door een cirkelvormig plexiglas dat rust op een gebogen aluminium cilinder. Achter dit glas dat voor 76% transparant is bevinden zich de powerled-clusters voor een uitermate zuinig verbruik van slechts 15W (Ø26cm) of 24W (Ø33cm). Hij is verkrijgbaar in zowel inbouw- als opbouwuitvoering. De Pivot versie is bovendien 45° kantelbaar en 360° draaibaar.

DeltaLight Supernova Semi

DeltaLight Supernova Semi

Verder mogen we ook de Supernova Semi niet vergeten. Dit toch wel omvangrijke inbouwarmatuur geeft de ruimte een zeer helder en modern uiterlijk. Deze knappe inbouwer lijkt immers op een cirkelvormig dakraam. De verkrijgbare diameters zijn 652, 952 en 1252mm.

 

DeltaLight Vince – Slanke en efficiënte uplighter

DeltaLight Vince

DeltaLight Vince

Als je op zoek bent naar aanvullend sfeerlicht voor uw hal of woonkamer, is de DeltaLight Vince uplighter een uitstekende keuze. De Vince wandlamp is slank en onopvallend. Achter het plexiglas aan de bovenkant vind je een reeks powerleds (12W) welke voor diffuus en gezellig warm licht (3000 Kelvin) zorgen. De LED-voeding zit in het armatuur ingebouwd hetgeen de installatie vergemakkelijkt.

 

 

 

Wat stak er nog zoal in de DeltaLight kijkdoos op Interieur 2012?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share your thoughts with us!