Image Image Image Image Image
 • Vlaams
 • Nederlands
 • English
 • Deutsch
 • Français
 • עברית
Scroll to Top

To Top

Philips myGarden Solar: trendy tuinverlichting op zonne-energie

On 03, aug 2016 | No Comments | In Energievriendelijke Verlichting, Interieurinspiratie | By Steven Roziers

Bij mooi weer is er ’s avonds geen betere plek dan je eigen tuin. Je kan er vrienden uitnodigen voor een lekkere barbecue, nog een boek lezen op het terras of (voor de gelukkigen onder ons) een duik nemen in het zwembad.

Stijlvolle tuinverlichting is op zo’n dagen een must-have. Helaas is dit iets wat veel mensen vergeten. Gelukkig kunnen we steeds op Philips rekenen. Zij ontwikkelden een erg praktisch en stijlvol verlichtingssysteem met ingebouwde zonnepanelen: de Philips myGarden Solar.

De kracht van zonne-energie

Klassieke tuinverlichting installeren vraagt heel wat werk. Je moet een greppel graven voor de bekabeling, de kabels aan elke lamp aansluiten, een nieuwe verbinding in de zekeringskast maken, enz. Dat is niet echt flexibel. Het schrikt dan ook heel wat mensen af om dit type buitenverlichting in hun tuin te installeren.

Philips heeft hier een oplossing voor gevonden. Hun myGarden Solar collectie heeft namelijk een ingebouwd zonnepaneel.

Philips myGarden Solar ingebouwd zonnepaneel

Hierdoor heb je geen bekabeling meer nodig. Deze tuinverlichting werkt immers uitsluitend op zonne-energie. Dat heeft verschillende voordelen:

 • Je kan de lampen plaatsen waar je maar wil: omdat je geen rekening moet houden met stroomkabels, kunnen de Philips myGarden Solar lampen overal geplaatst worden. Dat is ideaal voor plaatsen waar je geen stroomaansluiting hebt.
 • Je verbruikt enkel groene energie: ook Moeder Natuur wordt blij van deze myGarden Solar lampen. Dankzij het ingebouwde zonnepaneel werken ze 100% op groene energie.
 • Gratis elektriciteit: één enkele tuinlamp verbruikt niet zoveel energie, maar wanneer je een volledige tuin wil verlichting, zal je dat merken op jouw elektriciteitsfactuur. Met de Philips myGarden Solar tuinlampen heb je geen extra energiekosten.

Tot 5 uur licht

Heel wat tuinlampen op zonne-energie branden slechts enkele uren. Bij de Philips myGarden Solar kan je veel langer van jouw tuinverlichting genieten, tot wel 5 uur.

Philips slaagde hierin door middel van allerlei technische hoogstandje. Zo hebben de myGarden Solar tuinlampen een LED-diode. Deze lampjes zijn erg energiezuinig. Ze kunnen onmiddellijk worden ingeschakeld en bieden een optimale lichtopbrengst. Bovendien is het gebruikte zonnepaneel van topkwaliteit, waardoor er meer zonlicht in elektriciteit wordt omgezet. Tenslotte zijn er nog allerlei energiebesparende functies mogelijk, zoals een aan- uitschakelaar en een bewegingssensor.

Meer comfort in je tuin

Gebruiksgemak staat centraal bij de Philips myGarden Solar collectie. Enerzijds door het geïntegreerde zonnepaneel, waardoor je de armaturen overal kan plaatsen, en anderzijds door de unieke dag/nacht functie. Hierdoor wordt de buitenverlichting automatisch ingeschakeld wanneer het donker wordt. Zo vergeet je nooit meer de tuinverlichting aan te doen. Het is ook erg handig wanneer je ’s avonds laat thuiskomt.

Philips myGarden Solar comfort

Design tuinverlichting op zonne-energie

Philips zou Philips niet zijn wanneer men geen aandacht spendeerde aan het design. De myGarden Solar lampen zijn niet alleen praktisch, ze hebben ook een stijlvol ontwerp. Deze tuinarmaturen met ingebouwde zonnepanelen hebben een tijdloze uitstraling. Hierdoor passen ze in elke tuin, landelijke of modern.

Bovendien is er een grote keuze aan armaturen. Je vindt in ons assortiment niet alleen Philips myGarden Solar tuinpalen, maar ook wandlampen in diverse stijlen. Ontdek ze allemaal op onze website! Bovendien krijg je tot en met 15 augustus 2016 een mooie korting op alle Solar artikelen.

Philips myGarden Solar actie

Waarom je voor de Philips myGarden Solar kiest

Enkele redenen waarom deze buitenverlichting op zonne-energie een plaatsje in jouw tuin of op jouw terras verdient:

 • Geen elektriciteitskabels nodig, waardoor je de lampen overal kan plaatsen,
 • Gratis elektriciteit dankzij het geïntegreerde zonnepaneel,
 • Gaat automatisch aan wanneer het donker wordt of via de bewegingssensor,
 • Trendy designs tegen een scherpe prijs.

Share your thoughts with us!