Image Image Image Image Image
  • Vlaams
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • עברית
Scroll to Top

To Top

06

sep
2022

No Comments

In Interieurinspiratie

By Caroline Van Wouwe

Too Cool for School – 10 bureaulampen voor een goede start

On 06, sep 2022 | No Comments | In Interieurinspiratie | By Caroline Van Wouwe

Klaar om aan het nieuwe jaar te beginnen?

De zomer komt ten einde, kinderen gaan terug naar school. Studenten beginnen een nieuwe avontuur aan de universiteit en de meeste onder ons gaan terug full time achter een bureau zitten. We vieren allemaal het nieuwe jaar op 1 Januari, maar het is net September dat de grootste veranderingen met zich meebrengt. Het ideale moment om je bureau opnieuw in te richten met deze prachtige bureaulampen.

 

Blijf bij de les

Studeren voor een belangrijke tekst of stressen tot de deadline. Momenten waar je al jouw aandacht bij moet houden. Met de juiste bureaulamp is dat heel wat eenvoudiger. Laat je koffie staan en kies voor het juiste licht. Mag het nog iets meer zijn? Kies voor één van de bureaulampen met een richtbaar ontwerp. Zo zit je altijd goed.

 

 

Artemide – Tizio 35

De Tizio is een flexibele bureaulamp met een geniaal systeem. Deze praktische lamp kan in bijna elke richting bewegen en heeft bovendien een strak en modern uiterlijk.

Artemide Tizio 35 AR A005010 Black

Shop Tizio 35

 

Artemide – Tolomeo Micro

Met Artemide’s Tolomeo Micro ben je klaar voor alles. Het is één van de meest flexibele bureaulampen en voorziet je bovendien van een fel licht, zo geraak je niet te snel afgeleid.

 

Artemide Tolomeo Micro with table base AR A011800 Aluminium

Shop Tolomeo Micro

 

Fritz Hansen – Kaiser Idell

Met zijn asymmetrische en richtbare lampenkap staat deze veelzijdige en minimalistische bureaulamp bekend om zijn iconische vorm en tijdloze aantrekkingskracht

Fritz Hansen Lighting Kaiser Idell 6556-T LY 12291112 Grey

Shop Kaiser Idell

 

Marset – Funiculi

Marset’s Funiculi tafellamp heeft een zeer verfijnd en toch functioneel ontwerp. Dankzij de klemmen aan de stang kun je hem op en neer bewegen en de lampenkap is ook nog eens 360° draaibaar. Hierdoor gebruik je hem overdag als bureaulamp en ’s avonds als sfeerverlichting.

Marset Funiculi MR A641-450 Terracotta

Shop Funiculi

 

Muuto – Tip

Deze moderne bureaulamp van Muuto is verkrijgbaar in verschillende kleuren en komt met richt- en dimbaar licht. De perfecte partner als je opzoek bent naar een minimalistisch design.

Muuto Tip LED MU 22321 Black

Shop Tip

 

 

Nordlux – Theo 13

Klassiek Scandinavisch design, de Theo past in elk interieur. Met deze richtbare bureaulamp gaat alles makkelijker.

Nordlux Theo Theo 13 NO 2112645003 Black

Shop Theo 13

 

Fritz Hansen – Night Owl

De Night Owl heeft uiteraard zijn naam niet gestolen. Door het zachte licht is deze tafellamp de ideale sfeermaker. Bovendien is dit op en top Scandinavisch design ook een functionele bureaulamp.

Fritz Hansen Lighting Night Owl Table LY 52698203 Midnight blue

Shop Night Owl

 

 

Hay – Cloche

Door het directe licht en de vooruitstekende lampenkap is de Cloche de perfecte keuze om te gebruiken als bureaulamp. Door de stijlvolle uitstraling van de Cloche zal je bureau naar een nog hoger niveau getild worden.

Hay Cloche T 1L HY 4004565009000 Anodised green

Shop Cloche

 

 

Nordlux – Paco Paco

Met z’n industriële en minimalistische look kan de Paco Paco een plekje krijgen in elk interieur. Ideaal om een gezellige sfeer in huis te halen en met de juiste lichtbron wordt het een functionele bureaulamp.

Nordlux Paco Paco NO 2112085003 Black

Shop Paco Paco

 

 

Flos – Oblique Qi

Met een heel erg handige functie is de Oblique Qi meer dan zomaar een bureaulamp. Niet alleen zorgt deze lamp voor het perfecte licht, hij laadt ook nog eens je gsm op. Dit kan zowel draadloos of met de geïntegreerde usb-c poort. Verkrijgbaar in meerdere kleuren past deze lamp in elk interieur.

Flos Oblique Qi with USB-C port + wireless device charger FL 09.8310.DV Sage

Shop Oblique Qi

 

 

Laat je elke dag inspireren. Volg ons op FacebookInstagram.

Share your thoughts with us!