807354389340702

Ontdek meer over Bover

De invloed van de zee

Bover is vooral gekend voor zijn outdoor collectie. De nabijheid van de zee is hier niet vreemd aan. In steden als Barcelona leeft men buiten.

De rode draad doorheen de buitenverlichting van Bover is dan ook warm en helder licht. Samen met de zachte, vaak organische vormen van de armaturen is dit warme licht de reden waarom de buitenlampen van Bover garant staan voor een aangename avond in een gezellige buitenomgeving.

Schets op een servet

Het verhaal van Bover begon bij een schets op een servet. Joana Bover, de oprichtster van het gelijknamige merk tekende gauw iets uit voor een bevriende architect.

Met dit idee ging ze verder aan de slag. Al gauw groeide het uit tot wat Bover nu is. Een gerespecteerd merk in de wereld van de designverlichting met een dochtermaatschappij in de Verenigde Staten en aanwezig in landen over de hele wereld.

Vormgeving en kwaliteit

Ondanks de continue groei van het merk Bover, blijft Joana vasthouden aan haar oorspronkelijke visie. Ze gelooft rotsvast in tijdloos design, waar vormgeving en kwaliteit in evenwicht blijven.

Dankzij deze visie weet de verlichting van Bover zich steeds aan te passen aan wat de toekomst brengt. Welke trends er ook komen en gaan, de lampen van Bover voelen zich thuis in elke omgeving.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.