807354389340702
Home > Dark > Coolfin

Dark Coolfin

Gratis levering naar Nederland
vanaf € 100
Uitstekende service
Zowel voor als na je aankoop
Groot aanbod
meer dan 45000 artikelen
Dark Coolfin JR. Round S Zwart
Dark Coolfin JR. Round S Zwart € 263,82

Meer details bekijken
Dark Coolfin JR. Round S Zwart
Dark Coolfin JR. Round S Zwart € 263,82

Meer details bekijken

Dark Coolfin door MaDe

De Coolfin collectie voor Dark is ontworpen door de jonge Belgische designers MaDe. In hun designstudio bieden ze slimme oplossingen voor complexe uitdagingen bij het ontwikkelen van hun producten, met telkens volgend motto in hun achterhoofd "We’re a creative catalyst, we make our clients shine".

Plafond- of hanglamp

De Coolfin is verkrijgbaar als inbouw en opbouw plafondlamp en als hanglamp in het vierkant en in het rond. Er zijn 2 verschillende afmetingen beschikbaar voor de hanglampen en bij de meeste modellen kan je ook de openingshoek en de lichtkleur kiezen.

Interieur

De Coolfin komt in bijna iedere ruimte tot zijn recht, zowel in stijlvolle woningen als in kantoren, maar ook in showrooms.

Vanwaar de naam Coolfin?

Cool verwijst natuurlijk naar koel, wat je terugvindt bij de afkoeling van de LED spots. Fin verwijst dan weer naar vinnen, wat je toch in de vorm van deze lampen terugvindt.

Ze hebben bij deze verlichting het probleem van de afkoeling voor LED spots aangepakt. De temperatuurregeling bepaalt namelijk de levensduur van de LED.

Deze lampen zijn een stukje puur vakmanschap, gecombineerd met schoonheid. De herhaling van de verkoelende ribben geven vorm aan een unieke energievriendelijke lamp.

Zie je één van deze modellen al in je woning of kantoor passen, bestel dan snel en geniet van onze scherpe prijzen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.