807354389340702
Home > Delta Light > Grid In

Delta Light Grid In


Delta Light Grid In – veelzijdige inbouwspots

Onze Delta Light Grid In collectie is een van de meest uitgebreide reeksen van inbouwspots. Er is bijzonder veel keuze op het vlak van configuraties, kleuren en lichtbronnen. Dat is goed nieuws. Hierdoor is er voor elke kamer en elke stijl een passende Delta Light Grid In spot te vinden.

Kwalitatieve inbouwspots

Delta Light staat al vele jaren bekend voor haar kwalitatieve verlichtingsoplossingen. Dat is met deze Grid In inbouwspots niet anders. Ze koppelen hoge prestaties aan een smaakvol ontwerp. Het is dus geen verrassing dat deze spots in zoveel huizen en appartementen te vinden zijn

Het Delta Light Grid In gamma

De eerste manier om het Delta Light Grid In gamma onder te verdelen, is op basis van de lichtbron. De klassieke ontladingslampen en halogeenlampen ken je misschien al. Maar tegenwoordig is er ook een LED-versie van de Grid In verkrijgbaar. Deze spots bieden alles wat je van een LED mag verwachten: energiezuinigheid en duurzaamheid.

Daarnaast kan je een onderscheid maken op basis van het aantal lampen. Er zijn enkele, dubbele, driedubbele en viervoudige spots. Deze spots worden geleverd in een klassieke vorm of met een trendy ‘trimless’ design. Tenslotte komen sommige modellen in diverse openingshoeken en/of lichtkleuren.

Kortom: de Delta Light Grid In biedt enorm veel mogelijkheden. Het is zowat het Zwitsers zakmes van de verlichtingswereld.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.