807354389340702
Home > Delta Light > Ultra

Delta Light Ultra


Delta Light Ultra – cilindervormige lampen

Ben jij ook fan van buisvormige lampen? Dan word je ongetwijfeld verliefd op onze Delta Light Ultra collectie. Deze wand- en plafondlampen worden gekenmerkt door een eenvoudige cilindervorm. Want zoals het spreekwoord zegt: less is more!

Delta Light Ultra wandlampen

Doorgaans kunnen we wandlampen onderverdelen in vierkante en ronde modellen. De Delta Light Ultra behoort tot deze laatste groep. Ze bestaat uit een langwerpige koker die in één of twee richtingen licht geeft. De Delta Light Ultra wandlampen zijn perfect voor een gang of als gevelverlichting. Ja, er zijn ook modellen die buiten bruikbaar zijn.

Plafondlampen

Delta Light heeft het Ultra gamma uitgebreid met enkele plafondlampen. Naast de trendy pendellampen zijn er ook vaste modellen, die je rechtstreeks aan het plafond bevestigd. Bij de aankoop van Delta Light Ultra plafondlampen moet je nog twee keuzes maken: welke lichtkleur je verkiest en de kleur van de afwerking. Die afwerking kan in wit, zwart of een combinatie met goud.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.