807354389340702

Design House Stockholm Cord

De Design House Stockholm Cord is een leuke collectie bestaande uit een staanlamp en een tafellamp. Geef deze koordlamp zeker een opvallende plaats in je interieur voor een optimaal effect.


Zwevend licht

De Cord lijkt met het licht te toveren. Schijnbaar moeiteloos zweeft het licht in de lucht. Het grote geheim schuilt hem in de bedrading. Langs de buitenkant werd er gebruik gemaakt van stof, maar binnenin schuilt een draad van staal. Dit verklaart waarom de Cord zo makkelijk overeind blijft.

Vaak wordt het snoer bij verlichting zoveel mogelijk gecamoufleerd. De ontwerpers, Form us with love, maken van de last een lust en gebruiken de draad als 1 van de hoofdelementen van de Cord. Ook de mooie gloeilamp, die standaard meegeleverd wordt met het armatuur, is een echte blikvanger.

Sfeerverlichting

De Design House Stockholm Cord kan het best gebruikt worden als sfeerverlichting. Dankzij de dimmer bepaal je zelf voor iedere gelegenheid de juiste sfeer. Deze lamp verspreidt een mooi, diffuus licht en geeft ook genoeg licht om bijvoorbeeld bij te lezen. Geniet elke dag opnieuw met volle teugen van de prachtige sfeer die de Cord met zich meebrengt.

Form us with love

Deze unieke verlichting werd bedacht door Form us with love: een vrolijke bende van 3 Zweedse ontwerpers. Steeds trachten ze minimalistische designs te realiseren met een humoristisch accent. Andere designs die van Form us with love te vinden zijn op dmlights zijn de Yupik, de Work en de Form. Zeker ook een kijkje waard!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.