807354389340702
Home > Flos > 2097

Flos 2097


Flos 2097

De Flos 2097 geniet van de elegante en luxueuze uitstraling van een klassieke kroonluster. Deze prachtige hanglamp met talrijke lampjes onderscheidt zich echter door haar moderne accenten. Opmerkelijk zijn de talrijke horizontale armen die ontspringen uit een centrale, doorlopende buis. De zichtbare bedrading geeft het geheel een moderne en zeer elegante toets.

Een ware klassieker

Deze prachtige kroonluster werd in 1958 ontworpen door Gino Sarfatti voor het wereldbekende designmerk Flos. Sindsdien diende haar innovatief design als inspiratiebron voor een waaier aan moderne verlichting. Deze kroonluster vult iedere kamer met een warme gloed door het diffuus licht dat voortvloeit uit haar vele lampjes. Een indrukwekkend juweeltje om boven je tafel of in je winkel te hangen.

Gino Sarfatti

Gino Sarfatti werd internationaal bekend met het oprichten van Arteluce. Als eigengevormde designer koos hij er voor om onconventionele paden te verkennen met zijn innovatieve en experimentele designs. Gedurende zijn indrukwekkende carrière bracht Gino Sarfatti meer dan 400 designs tot leven, dit variërend van kroonluchters tot spots. De Flos 2097 is een van zijn meest bekende designs, maar laat je zeker ook verrassen door zijn Mod collectie.

Verschillende mogelijkheden

In onze webshop kan je terecht voor de verschillende versies van de Flos 2097. Men kan kiezen voor de versie met 30 lampjes of zich laten verleiden tot een grotere versie met 50 lampjes. Beide versies zijn immers te verkrijgen met een afwerking van chroom of messing.

Neem zeker ook eens een kijkje bij andere populaire collecties van Flos zoals Flos Arco, Flos Glo-ball of de Flos Miss K.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.