807354389340702
Home > Flos > Glo-Ball

Flos Glo-Ball


Flos Glo Ball


Flos Glo-Ball  is een hedendaags design van Jasper Morrison. Glo-Ball is een eenvoudig en toch veelzijdig design. De mondgeblazen bol zorgt voor diffuus, zacht licht. De gematteerde Glo-Ball voorkomt verblinding en laat de kamer baden in sfeervolle verlichting.

Met Glo-Ball van Flos kun je alle kanten uit. Glo-Ball bestaat als pendelverlichting, tafellamp, staande lamp en in verschillende formaten. Kies je voor één stijlvolle Glo-Ball als subtiele touch in je woonkamer, of creëer je een prachtig samenspel van verschillende Glo-Balls in je winkelruimte? De mogelijkheden zijn eindeloos met Flos Glo-Ball.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.