807354389340702
Home > Flos > IC Lights

Flos IC Lights


Flos IC Lights – Een lichtgevende parel

Balans is het centrale thema van de Flos IC Lights. Deze lampen bestaan uit een lichtgevende bol die perfect balanceert op een metalen staaf. Het resultaat is een stijlvol armatuur dat er bijzonder elegant uitziet. De Flos IC Lights is dan ook een uitstekende keuze voor de designliefhebber.

Het verhaal achter de Flos IC Lights

Ontwerpers halen soms inspiratie op de gekste plaatsen. Voor Michael Anastassiades was dat YouTube. Enkele jaren geleden was hij op YouTube aan het rondkijken (waarschijnlijk naar katvideo’s). Op een bepaald moment verscheen er een video over contact juggling. Deze artiesten gebruiken een acryl bal om allerlei trucjes uit te voeren. Voor de geïnteresseerden; dit is een leuk voorbeeldje.

Deze jongleurs brachten Michael Anastassiades op ideeën. En zo werd deze eenvoudige bal het middelpunt van zijn nieuwste creatie.

De initialen IC komen van de codes die Engelse politieagenten gebruiken om de etniciteit van personen aan te geven. IC1 staat voor blank, IC2 voor Mediterraans, IC3 voor Afrikaans, enz. Michael vond dit een leuke manier om de verschillende ontwerpen te differentiëren.

Voor elke kamer in huis

Flos voorziet voor elke kamer een passend IC Lights armatuur. Boven het keukeneiland kan je bijvoorbeeld de prachtige IC Lights pendellamp hangen. De wandlamp staat perfect in de gang, terwijl de tafellamp een uitstekende keuze is voor het dressoir in de eetkamer. Staat er een fauteuil in de woonkamer? Plaats hiernaast dan een Flos IC Lights staanlamp.

Chroom of messing

Elke lamp uit de Flos IC Lights collectie is verkrijgbaar in twee varianten: chroom of messing. De armaturen in chroom zien er eerder klassiek, ingetogen uit. De messing versies daarentegen, zijn echte blikvangers. De goudkleurige afwerking geeft een luxueuze toets aan jouw interieur.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.